Δημήτρης Σκουλός: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

«Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελλάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Σκουλός: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Το πρωί της Τρίτης, ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην Φωλιά των Κου Κου, μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Χθες, Δευτέρα, ο επιτυχημένος φωτογράφος γνωστοποίησε με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, πως η σύζυγος του είναι ξανά έγκυος με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία και ένα συγκινητικό βίντεο.

Δημήτρης Σκουλός δηλώσεις μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Έτσι, ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε στην πρωινή εκπομπή χαρακτηριστικά: “Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας και εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι αλλά δε το λέγαμε.

Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι, Εγώ τις γυναίκες τις λατρεύω. Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες, ζω με γυναίκες μόνος μέσα στο σπίτι, η ζωή μου έχει μόνο γυναίκες και στην οικογένειά μου. Τι να λέμε. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στον έκτο. Φουσκώνουμε. Η εγκυμοσύνη της είναι πολύ καλή, όπως και στην πρώτη. Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελλάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χαίρεται πάρα πολύ”.

Ο Δημήτρης Σκουλός έχασε ένα στοίχημα με την κόρη του και τον.. έβαψε με γυναικεία καλλυντικά!

Ο Δημήτρης Σκουλός έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει με την αγαπημένη του κορούλα Μάιρα, για αυτό και εκείνη τον έβαψε με.. γυναικεία καλλυντικά.

Η 8χρονη κορούλα του που είχε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά της και του ζήτησε καθώς έχασε να αφεθεί στα χέρια της για ένα μαγικιάζ.

Φυσικά, όπως κάθε μπαμπάς, ο Δημήτρης Σκουλός δέχτηκε την πρόκληση αυτή και έτσι η μικρούλα αρχικά του έβαψε τα μάτια του, μετά τα χείλη του με ένα lip gloss και έπειτα το πρόσωπο του.

Φυσικά, ο καταξιωμένος φωτογράφος και κριτής του GNTM δεν μπορούσε παρά να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Ο ίδιος είπε στο τέλος του βίντεο: "Αυτά παθαίνεις όταν είσαι μπαμπάς με κόρη σε καραντίνα και χάνεις στοίχημα" ενώ λίγο πριν προβληθεί ο τελικός του ριάλιτι μόδας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.

Δημήτρης Σκουλός