Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει ο Δημήτρης Σκουλός

Αποκάλυψε και το φύλο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει ο Δημήτρης Σκουλός

O φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός την ημέρα της γυναίκας με μια ανάρτηση του αποκάλυψε πως πρόκειται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο διάσημος φωτογράφος έκανε γνωστά τα χαρμόσυνα νέα με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της κόρης του να φιλάει την κοιλίτσα της γυναίκας του.

Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου . Είναι η έμπνευση μου,η χαρά μου,το γέλιο μου,η λαχτάρα μου,η αρμονία μου....... Για αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα ακόμα”, έγραψε ο Δημήτρης Σκουλός στην λεζάντα της ανάρτησής τους.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα ακόμα κοριτσάκι, την οκτώ ετών Μάιρα η οποία σε στοίχημα που έβαλε με τον μπαμπά της, τον έβαψε με καλλυντικά!

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού

μπαμπάς για δεύτερη φορά ο σκουλός

Δημήτρης Σκουλός: «Θα διάλεγα τη φετινή επιτροπή του GNTM»

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε χθες βράδυ στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει αν προτιμά την κριτική επιτροπή του GNTM με ή χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με τον φωτογράφο να ξεκαθαρίζει πως θα διάλεγε την φετινή ομάδα.

Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο επίμαχο θέμα που βρισκόταν φέτος γύρω από το GNTM.

Ο φωτογράφος ξεκαθάρισε πως τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φίλες του και πως δεν θέλει να διαλέξει ανάμεσά τους.

Ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε: «Όχι δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη η φετινή κριτική επιτροπή. Η Ηλιάνα είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι, μια κούκλα, ακομπλεξάριστη. Και οι δύο είναι φίλες μου. Μη με βάλετε να κρίνω. Αν με έβαζαν να διαλέξω μια από τις δύο κριτικές επιτροπές για το GNTM θα έλεγα ότι μου αρέσει η φετινή επιτροπή. Όχι λόγω της έλλειψης της Ηλιάνας, αλλά γιατί ήμασταν όλοι πιο λυμένοι και πιο έμπειροι».

δημήτρης σκουλός