Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κέισι Μίζιου: Χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης η πρώην παίκτρια του GNTM

Διέγραψε τα κοινά στιγμιότυπα στα social media

Κέισι Μίζιου: Χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης η πρώην παίκτρια του GNTM
News 09.03.2021 10:41
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έπειτα από 2 χρόνια σχέσης, η Κέισι Μίζιου, μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες του GNTM, χώρισε από το σύντροφό της, Δημήτρη.

Το μοντέλο ήταν πολύ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της, ενώ και μέσα στο παιχνίδι, έκανε πολλές αναφορές προς το πρόσωπο του και στον τελικό φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ωστόσο, όπως φαίνεται μετά από 2 χρόνια πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και έχουν διαγράψει και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Η Κέισι Μίζου είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό

Η πρώην παίκτρια και φιναλίστ του περσινού GNTM, Κέισι Μίζιου, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης πώς είναι θετική στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο βγήκε στον αέρα της εκπομπής Pop Up μέσω Skype και αποκάλυψε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στους τηλεθεατές ότι νοσεί.

Η Κέισι δήλωσε πως κόλλησε τον ιό στην Αθήνα αλλά τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ανέφερε:

«Είμαι καλά. Είμαι σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη, όπως όλοι, αλλά δυστυχώς εγώ κόλλησα κορωνοϊό όσο βρισκόμουν στην Αθήνα και τα συμπτώματα μου βγήκαν εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μετά έκανα το τεστ, βγήκε θετικό, αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα κι έχουν περάσει σχεδόν 8 μέρες.

Πονούσαν τα κόκαλά μου σε υπερβολικό βαθμό, πονούσε το κεφάλι μου, δεν μπορούσα ούτε να σηκώσω το βλέμμα μου, αλλά πυρετό δεν ανέβασα, αλλά ήταν αυτός ο πόνος και το μπούκωμα». Θετικός βγήκε και ένας πασίγνωστος παρουσιαστής!

θετική στον κορωνοϊό η κέισι μίζιου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η Κέισι όρμηξε στην Σουζάνα» - Ο άγριος καυγάς στο GNTM για τον οποίο δεν γνώριζε κανείς

Κέισι Μίζιου: Έκανε αποκάλυψη για το GNTM - «Δεν έχουμε ξαναμιλήσει...»

Share