Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Κόβεται η εκπομπή του ΑΝΤ1, Χιούστον το Λύσαμε

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

Κόβεται η εκπομπή του ΑΝΤ1, Χιούστον το Λύσαμε
News 09.03.2021 11:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ρολά κατεβάζει όπως όλα δείχνουν η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Χιούστον το Λύσαμε» με παρουσιαστές τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη.

Μπορεί να ξεκίνησαν με μεγάλες προσδοκίες, όμως τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά χαμηλά και η εκπομπή δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου!

Κόβεται η εκπομπή του ΑΝΤ1, Χιούστον το Λύσαμε

Λίγα Λόγια για την εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε

O Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης εισήλθαν σε τροχιά γύρω από τον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστές της εκπομπής «Χιούστον το Λύσαμε».

Επειδή η Γη έπαψε να τους χωράει, το Διάστημα είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί. Οι δυο παρουσιαστές απομονωμένοι σε έναν διεθνή, αλλά με ελληνικά στοιχεία, διαστημικό σταθμό, θα σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας.

Η ψυχαγωγική εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» θα αντιμετωπίζει με χιούμορ γεγονότα, καταστάσεις της κοινωνίας μας και, φυσικά, τους πρωταγωνιστές της εγχώριας και διεθνούς showbiz. Πρόσωπα της επικαιρότητας θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές, όταν ο Φάνης και ο Νικόλας το κρίνουν σκόπιμο.

Μαζί τους ο άνκορμαν/ ανταποκριτής/ επιστημονικός συνεργάτης/ κονεσέρ/ ειδήμων σε διεθνή θέματα/ παλαίμαχος σταρ/ άσσος του ρεπορτάζ Μάκης Παπασημακόπουλος. Συμμετέχουν ως μέλη του πληρώματος, η Αναστασία και ο κ. Σάκης. O Φάνης και o Νικόλας δήλωσαν για τη διαστημική τους αποστολή:

«Παρακαλούσαμε 5 χρόνια τον ΑΝΤ1 να μας δώσει μια εκπομπή και μας έστειλε στο διάστημα. Μήπως έμμεσα θέλει να μας πει κάτι;».

Χιούστον το λύσαμε: Δεν προβλήθηκε η εκπομπή με τον Κώστα Δόξα

Καλεσμένος της εκπομπής Χιούστον το Λύσαμε, το βράδυ της Παρασκευής 5/3 ήταν ο Κώστας Δόξας, ωστόσο κόπηκε από τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, αντί να δούμε στον αέρα του σταθμού του Αμαρουσίου την συνέντευξη του, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως, προβλήθηκε παλαιότερο επεισόδιο.

Μετά την καταγγελία της συζύγου του για ξυλοδαρμό και την αιφνίδια αποχώρησή του από το YFSF All Star, η εκπομπή λοιπόν κόπηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτακτη ανακοίνωση για την εκπομπή "Χιούστον το λύσαμε"

Έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για Λαμπρόπουλο και Ράπτη

Share