Λένα Μαντά: «Κουράστηκα να ασχολούμαι με ανθρώπους που παίρνουν ένα πληκτρολόγιο και όποιον πάρει ο χάρος»

Το δημόσιο ξέσπασμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λένα Μαντά: «Κουράστηκα να ασχολούμαι με ανθρώπους που παίρνουν ένα πληκτρολόγιο και όποιον πάρει ο χάρος»

Το πρωί της Τρίτης, η Λένα Μαντά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου και μέσα σε όλα προχώρησε και σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στην περίοδο της καραντίνας και τα “ημερολόγια” που έγραψε όσο και για τους τοξικούς ανθρώπους.

Η Λένα Μαντά είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν δύσκολα το 2020. Δεν θα κλείσω τα 57 φέτος, αλλά ξανά τα 56. Όλα μας έτυχαν το 2020, ο γιος μου χώρισε, κόρη μου τράκαρε. Μετακόμισα σε μικρότερο σπίτι γιατί δεν ήξερα τι να κάνω το “μεγαθήριο” και ξαφνικά άρχισαν να μαζεύονται τα παιδιά. Φοβάμαι πολύ τον κορωνοϊό. Πέρασα δύσκολα λόγω του φόβου μου για τον Γιώργο που έχει ΧΑΠ. Ο ρυθμός της ζωής μου με τον κορωνοϊό δεν ανατράπηκε ιδιαίτερα γιατί είμαι σπιτόγατα. Το σούπερ μάρκετ είναι η εβδομαδιαία μου έξοδος, φτιάχνω μαλλί και βάφομαι για να πάω», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή έπεσε ένα “σεντόνι” και δεν μπορούσα να γράψω τίποτα. Τα “ημερολόγια της καραντίνας” βγήκαν αυθόρμητα. Μου έγραψαν “πήγαινε σε μια ογκολογική κλινική να δεις τι γίνεται” όταν γκρίνιαξα για κάτι. Εγώ όμως έχω κάνει τη θητεία μου στις χημειοθεραπείες. Κουράστηκα να ασχολούμαι με ανθρώπους που παίρνουν ένα πληκτρολόγιο, το κάνουν γιαταγάνι και όποιον πάρει ο χάρος. Πέρασα ένα διάστημα που ένιωθα άδεια. Χρωστάω στη μητέρα μου αυτό που έγινα» κατέληξε η Λένα Μαντά, η οποία χαρακτήρισε τον Ανδρέας Γεωργίου «αχάριστο».

Εκτός εαυτού η Λένα Μαντά

Η Λένα Μαντά απαντά για Γεωργίου - Νικολάου: «Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο»

Το πρωί της Τετάρτης, η Λένα Μαντά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου και απάντησε για την κόντρα της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Η γνωστή συγγραφέας μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τον Αντρέα και τον Κούλλη αλλά και για τον ντόρο που ακολούθησε μετά.

Η Λένα Μαντά είπε χαρακτηριστικά: «Απομονώθηκε εντελώς η φράση μου για τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου. Θα μας… βάλετε να τσακωθούμε με τους ανθρώπους. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όντως δεν δόθηκε συνέχεια σε μια συνεργασία.

Μετά το «Βαλς» έχουμε βγει με τον Κούλλη κι έχουμε φάει. Το “αχάριστος” ειπώθηκε, αλλά έπρεπε να έχω βάλει… εισαγωγικά. Ήθελα κάτι που δεν μου δόθηκε, όχι οικονομικό, και μου έμεινε ένα μικρό παράπονο από τη συνεργασία μας.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια συζήτηση χωρίς νόημα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Κούλλη ούτε με τον Αντρέα. Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο και δικαίως. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν αθέτησαν τη συμφωνία μας, απλά θα ήθελα ένα ευχαριστώ», κατέληξε η Λένα Μαντά.

Λένα Μαντά