Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη

Αγκαλιά με τον Άρτσι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι πήραν την μεγάλη απόφαση να μιλήσουν ανοιχτά για όλα όσα έγιναν στο παλάτι και να αποκαλύψουν τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στην οριστική αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια και από τους τίτλους τους.

Το ζευγάρι μίλησε για τον ρατσισμό που δέχθηκε για το παιδί, πριν προλάβει ακόμα να γεννηθεί ενώ από τη μεριά της, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως κατά την εγκυμοσύνη της, είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Λίγες ώρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη λοιπόν, η αγαπημένη οικογένεια συγκεντρώθηκε στον κήπο του σπιτιού και έβγαλε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία οι δύο γονείς κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρό Άρτσι ενώ φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, στη συνέντευξη, η Όπρα ρώτησε τη Μέγκαν για το φύλλο του μωρού και εκείνη της ζήτησε να περιμένουν τον Χάρι για να το ανακοινώσει. Όταν μπήκε στο πλάνο και ο πρώην Δούκας του Σάσεξ, αποκάλυψε πως περιμένουν κοριτσάκι και πως δεν έχουν σκοπό να κάνουν άλλο παιδί.

Η φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι με τον μικρό Άρτσι

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι Άρτσι

Όπρα Γουίνφρεϊ: Πήρε 7 εώς 10 εκατομμύρια για τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Χαμός επικρατεί από εχθές το πρωί, με την συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, όπου έβγαλαν όλα τα "άπλυτα" του Παλατιού στην φόρα. Το ποσό μάλιστα που πήρε η παρουσιάστρια για να την πουλήσει είναι αστρονομικό.

Συγκεκριμένα, πολλά κανάλια θέλησαν να την αγοράσουν για να την βγάλουν πρώτοι στην τηλεόραση με το CBS να είναι ο νικητής. Σύμφωνα με την εκπομπή Στην φωλιά των κου κου της έδωσαν από 7 εώς 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ενώ, η εταιρεία παραγωγής της πούλησε τα δικαιώματα διανομής για μεγάλο ποσό σε άλλη εταιρεία που έκλεισε συμφωνίας σε 17 χώρες ενώ για κάθε 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού της συνέντευξης που προβλήθηκε, το CBS πλήρωσε 200χιλιάδες δολάρια.