Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το Bachelor και το Battle of couples είναι απίστευτα σκουπίδια»

Η αιχμηρή τοποθέτηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το Bachelor και το Battle of couples είναι απίστευτα σκουπίδια»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά και μίλησε τόσο για ριάλιτι όσο και για τους στους Έλληνες παρουσιαστές.

Ο Ποσειδώνας είπε χαρακτηριστικά: «Η Αντελίνα και ο Χάρης είναι υπέροχοι, ήταν ότι καλύτερο να είμαι με τα παιδιά γιατί περνάμε καλά. Ήμουν από τους πρώτους που παραδέχτηκαν ότι βλέπουν ριάλιτι γιατί είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Το Bachelor είναι ένα απίστευτο σκουπίδι όπως και το “Battle of the couples” που είναι ακόμα χειρότερο.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος bachelor battle of couples

Δεν έβλεπα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν είμαι στο target group της. Θεωρώ ότι η Ελένη Μενεγάκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Ρούλα Κορομηλά είναι τα τρία κεφάλαια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Η Ελένη λείπει από την τηλεόραση και θα ήθελα να τη δω σε ένα βραδινό σόου».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που «κατακεραύνωσε» με τον τρόπο του την Ζόζεφιν, αμέσως μετά είπε: «Η Κατερίνα Καινούργιου αποδείχτηκε ότι το έχει σαν παρουσιάστρια, είναι δουλευταρού. Είχα μιλήσει εξαρχής θετικά για τα τρία νέα κορίτσια, την Δανάη, την Ηλιάνα και την Μαλέσκου. Η Δανάη με επιβεβαίωσε στα θετικά και μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε με τον Άρη το θέμα της Ζέτας Δούκα. Το YFSF δεν μου αρέσει. Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε πει ότι φεύγει από το Voice για να κάνει κάτι άλλο. Και το άλλο είναι να κάνει ξανά επιτροπή. Δεν έχω καταλάβει αν ο Μιχάλης Ρέππας κάνει για κριτής».

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Στεναχωριέμαι με τα δημοσιεύματα για το Bachelor»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Battle of Couples καθώς και στα δημοσιεύματα που σχολιάζουν αρνητικά το The Bachelor.

Ο ίδιος εξήγησε πως έχει ένα μικρό άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης του Battle of Couples και εξήγησε πως δεν έχει καμία σχέση με το Survivor αφού τα ζευγάρια δε θα αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

Μάλιστα, στο τέλος είπε πως είναι ακόμα ζευγάρι με την Νικολέττα Τσομπανίδου και πως απόψε δε θα μπορέσουν να δουν μαζί την πρεμιέρα του Battle of Couples αφού εκείνος θα έχει γύρισμα.

«Εννοείται πως είπα αμέσως ναι στην πρόταση του Alpha. Δεν το περίμενα. Είμαι εδώ να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτό το project. Μπορεί να αγχώνομαι λίγο για τα νούμερα, αλλά δεν θα ξυπνήσω το πρωί να τα κοιτάξω. Νομίζω ότι είναι το άγχος το δημιουργικό. Είναι τελείως διαφορετικά projects με το Battle of the Couples με το Survivor. Οι δοκιμασίες είναι τελείως διαφορετικές και τα ζευγάρια δεν μάχονται για την επιβίωσή τους», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

Παναγιώτης Βασιλάκος Battle of Couples

Για το «The Bachelor» και τα αρνητικά σχόλια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος τόνισε: «Μπορεί να στεναχωρηθώ για δημοσιεύματα γιατί δεν με γνωρίζουν αλλά με δυναμώνουν. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι για μένα ας γράψουν ό,τι θέλουν αλλά δεν είναι πολύ όμορφο να πιάνεις στο στόμα σου τους γονείς. Παρόλα αυτά οι γονείς μου το διαχειρίστηκαν με περισσότερο χιούμορ από ό,τι εγώ και ειδικά η μητέρα μου».