Έλενα Χριστοπούλου: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιο της με τον ALPHA»

Έδωσε τέλος στις φήμες που τη θέλουν να φεύγει από το κανάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιο της με τον ALPHA»

Η Έλενα Χριστοπούλου το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων εξήγησε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τον ALPHA, μιας και σε κάθε περίπτωση τιμάει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να φεύγει από το κανάλι και να σταματάει το Pop Up, ωστόσο η μάνατζέρ της, θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Έτσι, η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε πως η Ηλιάνα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής της, μέχρι να λήξει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου alpha

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιό της με τον Alpha. Το κανάλι είναι δίπλα της και τη στηρίζει», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο ALPHA διέψευσε την είδηση πως αποχωρεί η Παπαγεωργίου από το κανάλι

Το πρωί της Κυριακής 7/3 στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η Ναταλία Ανδρικοπούλου αποκάλυψε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητιέται πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον ALPHA και πηγαίνει στο STAR.

Την είδηση ωστόσο αυτή το κανάλι την διέψευσε και την ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται, λίγες ώρες αργότερα.

«Το κανάλι μας διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση αυτή δεν θα αποχωρήσει η Ηλιάνα από τον Αlpha και δεν πάει στο Star», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.