Masterchef - Τζώρτζης Παπανικολάου: «Έστειλα μήνυμα στον Κουτσόπουλο, το διάβασε και δεν απάντησε ποτέ»

«Την Κωνσταντίνα με το επίπεδο και με το στόμα που έχει, ούτε για λάντζα δεν θα την είχα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef - Τζώρτζης Παπανικολάου: «Έστειλα μήνυμα στον Κουτσόπουλο, το διάβασε και δεν απάντησε ποτέ»

Το πρωί της Τρίτης, ο πρώην παίκτης του Masterchef, Τζώρτζης Παπανικολάου, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού αναφορικά με τον φετινό κύκλο αλλά και με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ένα άγνωστο περιστατικό.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος λοιπόν του ριάλιτι πέταξε τα καρφιά του για τους φετινούς παίκτες, ενώ έκανε λόγο και για την σκληρότητα που έχει το παιχνίδι αυτήν την φορά.

Masterchef Τζώρτζης Παπανικολάου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Τζώρτζης είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για πολύ σκληρό ριάλιτι. Φέτος και οι 22 παίκτες έχουν μπει με κακή εικόνα. Για παράδειγμα ο Ιωάννης, δεν έχει δείξει ότι είναι καλός μάγειρας. Την Κωνσταντίνα, με το επίπεδο που έχει και με το στόμα που έχει, ούτε για λάντζα θα την είχα στην κουζίνα».

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος πέταξε στο μεταξύ και μια επική ατάκα στο προηγούμενο επεισόδιο: «Ακόμα και οι κριτές που τους έχω ζήσει, καταλαβαίνω ότι έρχονται σε δύσκολη θέση τι έγινε με τον Ιωάννη και τον Διονύση, από το να σχολιάζουν μια παρασκευή.

Πιστεύω και οι κριτές το έχουν χάσει λίγο. Είχα στείλει μήνυμα στον κύριο Κουτσόπουλο για μια συνεργασία που θα είχα για το εάν γνώριζε την επιχείρηση. Το διάβασε μια χαρά και ποτέ δεν απάντησε».

Τι θα δούμε σήμερα 9/3 στο Masterchef 5

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef 5 η κριτική επιτροπή θα αποκαλύψει ποιος ήταν ο παίκτης που ετοίμασε το καλύτερο πιάτο, με τις εντάσεις και τους καυγάδες να πρωταγωνιστούν για ακόμη μια φορά.

Μετά την επιστροφή του Κωστή Αλεξάκη στο ριάλιτι μαγειρικής, οι παίκτες «έβγαλαν τα μαχαίρια τους» ενώ πολλοί ήταν αυτοί που δυσανασχέτησαν με την ανατροπή αυτή.

Στην σημερινή δοκιμασία και όπως φάνηκε από το trailer, τα σφάλματα που θα κάνουν οι παίκτες στο πιάτο τους θα είναι σοβαρά, με την κριτική επιτροπή να μένει απογοητευμένη και να κάνει λόγο για.. απειρία!