MasterChef 5: Επέστρεψε ο Κωστής και τον υποδέχτηκαν με χλευασμούς- «Ψάξε κρεβάτι να κοιμηθείς»

«Γύρισα τσ****κια, I'm back»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Επέστρεψε ο Κωστής και τον υποδέχτηκαν με χλευασμούς- «Ψάξε κρεβάτι να κοιμηθείς»

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef είδαμε την επιστροφή του Κωστή, ο οποίος καλύπτει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Πάνου.

Ο παίκτης μπαίνοντας στο πλατό σίγουρα δεν είδα την αντιμετώπιση που θα ήθελε, αφού οι περισσότεροι παίκτες εκφράστηκαν αρκετά απότομα με φράσεις όπως: «Ψάξε κρεβάτι να κοιμηθείς», «Είδα φίδια στον ύπνο μου και βγήκαν».

Ο παίκτης από την πλευρά του δήλωσε πως δεν τον αφορά τι λένε οι υπόλοιποι παίκτες, αυτός θα κοιτάξει τον στόχο του.

Οι παίκτες τόνισαν πως η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή αφού έφερε πισώπλατες μαχαιριές στους περισσότερους.

Χαρακτηριστική φράση του παίκτη που γύρισε ήταν «Γύρισα τσ****κια, I'm back» σκορπώντας τον χαμό!

Η επιστροφή του Κωστή στο MasterChef

MasterChef - Πάνος Ράπτης: «Κωστή τι θερμοκρασία είχε το πάνω ντουζ που μπήκες με τον Παύλο;»

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Πάνος Ράπτης αποφάσισε να ανακατέψει λίγο τα νερά και έτσι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για το ειδύλλιο της Λίας με τον Στέφανο και από την άλλη για τον Παύλο και τον Κωστή που μπήκαν μαζί στο ντουζ.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας το προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef, ο Πάνος έγραψε από τη μία: «Λία για πες μας πόσο καλά μαγειρεύεις στην κάτω κουζίνα του σπιτιού τα βράδια με τον Στέφανο;;; Ηθικό κορίτσι νούμερο 2» και συνέχισε: «Κωστή για πες μου τι θερμοκρασία είχε το νερό στο πάνω ντουζ που μπήκε με τον Παύλο;».

Τις αναρτήσεις του αυτές συζήτησαν με αρκετά έντονο τρόπο στην εκπομπή Ευτυχείτε και η αλήθεια είναι πως αναμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των συμπαικτών του όταν μάθουν τι έγραψε για αυτούς.