Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο γάμος μου έχει τελειώσει και προχωράμε αλλιώς τώρα»

«Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο γάμος μου έχει τελειώσει και προχωράμε αλλιώς τώρα»
News 09.03.2021 15:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά και στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου και ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η κατάσταση τον θλίβει ιδιαίτερα, ενώ αντίστοιχη δήλωση έκανε νωρίτερα μέσα στη μέρα και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου στο Πάμε Δανάη

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου είπε: «Θλίβομαι βαθύτατα με όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει. Στον δικό μας χώρο είμαστε προβεβλημένοι, δεν είναι ο άγνωστος για αυτό παίρνει διαστάσεις αυτό. Δεν είναι όλος ο χώρος έτσι. Δεν ήμουν γνώστης της κατάστασης, είχε πάρει το αυτί μου κάποια πράγματα αλλά δεν… Με έχει πειράξει όλο αυτό που γίνεται.

Κωνσταντίνος Καζάκος χωρισμός

Δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι… Η εξουσία διαφθείρει… Έχω υπάρξει θιασάρχης. Οι καλλιτέχνες έχουμε συνήθως πολύ ωραίες σχέσεις μεταξύ μας αν δεν είναι καλοί χαρακτήρες μένουν στην άκρη εκτός αν κάποιος είναι μεγάλο ταλέντο και γίνεται σκηνοθέτης ή θιασάρχης… Σπάνια έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση. Απαντάω όπως μου απευθύνονται. Δεν το αντέχω. Πάντα εξαρτάται από το ποιόν έχω απέναντί μου από τι δικαίωμα και τι άνεση έχει μαζί μου».

Για τον γάμο του είπε: «Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».

«Σα δε ντρεπόμαστε, ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία»

Απίστευτο ξέσπασμα είχε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στα social media πριν από μερικούς μήνες για την Τζένη Καρέζη.

«Έχουν γραφτεί τις 2 τελευταίες μέρες διάφορα για την μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες.Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα :

Κυριε #^$#&&**$,
Αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική,σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΑΜΕΣΑ την ανάρτησή σας στο facebook και να ζητήσετε δημοσιά συγγνώμη ,διορθώνοντάς τις ανακρίβειές που δημοσιεύσατε. Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός.Μπορώ όμως εγώ. Δείτε εδώ και την κόρη του που είναι κούκλα.

Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζήτησει δημοσιά συγγνώμη,να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μέσο για την δικαίωσή της μνήμης της μητέρας μου, Τζένης Καρέζη.

Κωνσταντινος Καζακος

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ... Ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία...»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Καρέζη συγκινεί στην φωτογραφία αγκαλιά με τον παππού της Κώστα Καζάκο!

Τα τρυφερά λόγια του γιου της Τζένη Καρέζη, Κωνσταντίνου Καζάκου - 28 χρόνια από τον θάνατό της

Share