Άγριες Μέλισσες - Δανίκας: «Ο Φανούρης θα πάθει σοκ όταν μάθει ότι ο Νικηφόρος είναι ο πατέρας του Σέργιου»

Δεν θα πάρει όμως το μέρος της Ασημίνας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Δανίκας: «Ο Φανούρης θα πάθει σοκ όταν μάθει ότι ο Νικηφόρος είναι ο πατέρας του Σέργιου»

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας πως ο Φανούρης θα πάθει σοκ μόλις μάθει ότι η Δρόσω έκανε το παιδί με τον Νικηφόρο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε πως μέσα στα επόμενα επεισόδια θα γίνει αυτή η αποκάλυψη για τον Φανούρη, ο οποίος βέβαια ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για την εγκυμοσύνη. Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Δανίκας δεν θέλησε να δώσει κανένα spoiler για τη δικαστική διαμάχη των αδερφών.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντίνος Δανίκας

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Δανίκα για τις Άγριες Μέλισσες

«Δεν ξέρω ακόμα για τη δίκη, πάντως σας το λέω από τώρα, εγώ spoiler. Εννοείται ότι γνωρίζω, διαβάζω τα σενάρια. Θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις και ειδικά τώρα με το παιδί. Όλη αυτή η κατάσταση με την Δρόσω, την Ασημίνα και το παιδί θα υπάρξει έντονη κόντρα μεταξύ τους.

«Ο Φανούρης στα επόμενα επεισόδια θα ανακαλύψει ότι ο Νικηφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και θα πάθει σοκ. Ο Φανούρης βλέπει τα δύο κορίτσια που τα γνωρίζει από μικρά παιδιά, να έρχονται σε μια τέτοια σύγκρουση μεταξύ τους, και με αυτό θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του ο Φανούρης. Θέλει να μείνουν οι τρεις αδερφές αγαπημένες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Γιώργος Μαρίνος έχει χαθεί για να μείνει στο μυαλό του κόσμου όπως ήταν παλιά»

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος είναι και νονός του, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τηλεοπτικός «Φανούρης» αναφέρθηκε στη σχέση που είχε η οικογένειά του με τον Γιώργο Μαρίνο και την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε πως ούτε εκείνος έχει πλέον επαφές μαζί του παρόλο που ήταν πολύ κοντά στην παιδική του ηλικία.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Δανίκα για τον Γιώργο Μαρίνο

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου - ο οποίος είναι ο γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας - , ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Κωνσταντίνος Δανίκας Γιώργος Μαρίνος

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Δανίκας.