Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής απευθύνονται σε δικηγόρο για τον μικρό Σέργιο

Όσα θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής απευθύνονται σε δικηγόρο για τον μικρό Σέργιο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, θα δούμε την Δρόσω να είναι έξαλλη με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο και να απευθύνεται μαζί με τον Κωνσταντή σε δικηγόρο για τον μικρό Σέργιο.

Αυτά θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 104 (Δευτέρα 8 Μαρτίου)

Η σύλληψη του Νέστορα αλλά και η προσαγωγή του Προύσαλη στην Ασφάλεια της Λάρισας κάνει τον γύρο του χωριού. Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα να μιλήσει πρώτος και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Η Ουρανία βλέπει τους κόπους της να χάνονται, ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Τσαμπαρδή, και η σύγκρουση με τον Κυριάκο είναι αναπόφευκτη.

Η απόφαση της Ασημίνας και του Νικηφόρου να μετακομίσουν στο Παρίσι, θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κι απευθύνονται σε δικηγόρο προκειμένου να τους εμποδίσουν. Ο πόλεμος μεταξύ των δυο ζευγαριών είναι προ των πυλών και φαίνεται πως θα λήξει υπέρ της Ασημίνας και του Νικηφόρου.

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος Ασημίνα

«Ο Σέργιος είναι παιδί μου» - Η Δρόσω το φωνάζει σε όλο το Διαφάνι

Ο πόλεμος μεταξύ της Δρόσως και της Ασημίνας για τον μικρό Σέργιο δεν έχει τελειωμό και η καθεμία τεντώνει το σκοινί! Από τη μια η Ασημίνα και ο Νικηφόρος κανονίζουν να φύγουν στο εξωτερικό μαζί με το παιδί προκειμένου να ζήσουν ήρεμα μακριά απ’ όλους και από την άλλη ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δρόσω να στείλει εξώδικο στην αδελφή της για να εμποδίσει μια τέτοια φυγή!

Κι ενώ οι δύο αδελφές βρίσκονται σε πόλεμο, από την άλλη ο μικρός Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι. Οταν η Δρόσω μαθαίνει πως το εξώδικο δεν πτοεί την Ασημίνα και τον Νικηφόρο, τότε αποφασίζει να τραβήξει κι άλλο το σκοινί και να κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους!

Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί, ενώ η Ελένη στη μέση προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Η Ασημίνα είναι καταρρακωμένη και αποκαλύπτει την αλήθεια στην Ουρανία, η οποία νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε τη φίλη της όταν εκείνη το χρειαζόταν!

Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού: «Θα ζητήσω την επιμέλεια του γιου μου και θέλω να έρθετε ως μάρτυρες υπεράσπισης», τους λέει και εκείνοι σοκάρονται: «Δρόσω, τι συνέβη;».

Άγριες Μέλισσε Δρόσω Ασημίνα

Εκείνη τους απαντάει: «Θέλουν να μου πάρουν το παιδί και να φύγουν στο Παρίσι! Δεν θα αντέξω να χάσω το παιδί μου». Ομως η Ρίζω προσπαθεί να τη συνετίσει: «Κορίτσι μου, πήρες κάποτε μια απόφαση! Σε είχα προειδοποιήσει ότι μια μάνα δύσκολα αποχωρίζεται το παιδί της, αλλά εσύ το έδωσες και ο Σέργιος μεγάλωσε με πολλή αγάπη! Κοίτα, κοκόνα μου, να το ξεπεράσεις και μην τραβάς άλλο το σκοινί». Αυτή είναι η μοίρα του Μελέτη και της Πηνελόπης.

Η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό όταν αποκαλύπτει στο καφενείο: «Ο Σέργιος είναι δικό μου παιδί! Δικό μου και του Νικηφόρου! Εγώ το γέννησα και η Μυρσίνη έστησε όλο αυτό το κόλπο με την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας για να μου πάρουν το παιδί». Ολοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα από αυτή την αποκάλυψη!

Η Ζορζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρούνε μια συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί. Καμία όμως από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί!