Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Εκτός ελέγχου η Δρόσω - Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα παίρνουν το παιδί και φεύγουν

Όλες οι εξελίξεις!

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Εκτός ελέγχου η Δρόσω - Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα παίρνουν το παιδί και φεύγουν
TV24 05.03.2021 09:45
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες. Από τη στιγμή που η Δρόσω επέστρεψε στο Διαφάνι, η Ασημίνα ήταν σίγουρη πως η αδελφή της θα διεκδικήσει το παιδί. Και οι φόβοι της επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο.

Όσα θα δούμε για την σχέση της Δρόσως και της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες

Η Δρόσω, όπως θα παρακολουθήσουμε, όχι μόνο στέλνει εξώδικο στον Νικηφόρο και στην αδελφή της, αλλά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και κάνει τη μία επιπόλαιη κίνηση μετά την άλλη, καθώς νιώθει απεγνωσμένη, αλλά και μετανιωμένη για την απόφαση της να δώσει το παιδί της.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει πως η καλύτερη λύση είναι να φύγουν με την Ασημίνα και το παιδί στο Παρίσι, καθώς πια δεν υπάρχει ηρεμία στην οικογένεια τους και κάθε μέρα που περνάει διαλύονται. Ωστόσο, αυτή η κίνηση εξοργίζει ακόμη περισσότερο τη Δρόσω, η οποία έχοντας πάντα συμπαραστάτη τον Κωνσταντή κάνει πράξη τις απειλές της και αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου τη στιγμή που εκείνοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι.

άγριες μέλισσες διαφάνι

Βέβαια, ο Σέργιος δεν μοιάζει έτοιμος να μείνει μόνιμα σε μια ξένη χώρα μακριά απ' τους δικούς του. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να σύρει στα δικαστήρια την αδελφή της και να διεκδικήσει τον γιο της και η είδηση αυτή φτάνει σύντομα στο Παρίσι. Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφαση της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη, στη μέση, προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει.

Εν τω μεταξύ, η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν και την έκρινε. Τις επόμενες μέρες, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να διχάσει όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους και ο Φανούρης με τη Ρίζω βρίσκονται αντιμέτωποι με την κοπέλα, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώριση της ως βιολογική μητέρα του παιδιού.

Εκείνοι, όμως, είναι διστακτικοί. Ξέρουν πως αν δεχτούν να τη βοηθήσουν είναι σαν να στέκονται απέναντι από την Ασημίνα, και αυτό τους πληγώνει. Ωστόσο, θα υπάρξει και μια δολοφονία που θα ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά!

Παράλληλα, η τελευταία και ο Νικηφόρος συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη είδηση. Η Δρόσω, συνεχίζοντας την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνει μία «βόμβα» στο χωριό. Αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια για τον Σέργιο σε μία προσπάθεια να αποκτήσει συμμάχους.

άγριες μέλισσες δρόσω

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Αυτή είναι η μοίρα του Μελέτη και της Πηνελόπης

Καθώς οι ιστορίες προχωρούν στις Άγριες Μέλισσες, μία από τις υποθέσεις που παραμένει ανοιχτή με άγνωστη έκβαση, είναι και η απαγορευμένη σχέση της Πηνελόπης με τον Μελέτη. Είναι κάτι που έχει τελειώσει ή δεν θα τελειώσει ποτέ;

Η Μαρία Πετεβή μιλά στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα και εξηγεί για τους δύο ήρωες

«Η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι καταδικασμένοι να αγαπιούνται. Αδυνατούν να ξεφύγουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Πηνελόπη θα ευτυχήσει κοντά σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Ή θα πρέπει να το σκάσει με τον Μελέτη ή να πεθάνει ένας από τους δύο.

Είναι ένας ακραίος απόλυτος έρωτας. Και η γη να γυρίσει ανάποδα, εκείνοι έχουν δύο μαγνήτες μέσα τους και είναι καταδικασμένοι σε μία αμοιβαία έλξη που τους φέρνει συνέχεια κοντά»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να σύρει την αδελφή της στα δικαστήρια

Άγριες Μέλισσες - spoiler: Ο Νέστορας συλλαμβάνεται

Share