Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Αυτή είναι η μοίρα του Μελέτη και της Πηνελόπης

Τι θα συμβεί ανάμεσά τους;

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Αυτή είναι η μοίρα του Μελέτη και της Πηνελόπης
TV24 04.03.2021 22:00
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Καθώς οι ιστορίες προχωρούν στις Άγριες Μέλισσες, μία από τις υποθέσεις που παραμένει ανοιχτή με άγνωστη έκβαση, είναι και η απαγορευμένη σχέση της Πηνελόπης με τον Μελέτη. Είναι κάτι που έχει τελειώσει ή δεν θα τελειώσει ποτέ;

Η Μαρία Πετεβή μιλά στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα και εξηγεί για τους δύο ήρωες

«Η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι καταδικασμένοι να αγαπιούνται. Αδυνατούν να ξεφύγουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Πηνελόπη θα ευτυχήσει κοντά σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Ή θα πρέπει να το σκάσει με τον Μελέτη ή να πεθάνει ένας από τους δύο.

Είναι ένας ακραίος απόλυτος έρωτας. Και η γη να γυρίσει ανάποδα, εκείνοι έχουν δύο μαγνήτες μέσα τους και είναι καταδικασμένοι σε μία αμοιβαία έλξη που τους φέρνει συνέχεια κοντά». Ωστόσο, θα υπάρξει και μια δολοφονία που θα ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά!

άγριες μέλισσες πηνελόπη μελέτης

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Μια μαρτυρία θα φέρει τα πάνω κάτω στη δίκη του Βόσκαρη

Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει στις Άγριες Μέλισσες και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα και στον αγώνα της Ελένης για να τον κλείσει τη φυλακή.

Οι μαρτυρίες που ακούγονται είναι πολλές και το κλίμα πότε έχει θετικό πρόσημο για την Ελένη και πότε αρνητικό. Ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα στις Άγριες Μέλισσες για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, ενώ ο δικηγόρος του πιέζει συνεχώς τη Σοφούλα στην κατάθεσή της να πει πολλά ψέματα προκειμένου να φανεί εκείνος το θύμα της υπόθεσης.

Οι μέρες περνούν στις Άγριες Μέλισσες και η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Οι δυο τους, ο καθένας με τη δική του σειρά, ανεβαίνουν στο εδώλιο και καταθέτουν όσα γνωρίζουν. Ο Λάμπρος κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Ελένη, ενώ η Σοφούλα μοιάζει τρομαγμένη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, η Χατζίδου συλλαμβάνεται και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Πράγματι, καλούν τη γυναίκα για να καταθέσει και απ’ όσα πρόκειται να πει κρίνονται πολλά. Θα υπερισχύσει ακόμη μία φορά το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεως.

Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης αναπτερώνει τις ελπίδες τους, καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στις Άγριες Μέλισσες.

βόσκαρης δίκη άγριες μέλισσες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να σύρει την αδελφή της στα δικαστήρια

Άγριες Μέλισσες - spoiler: Ο Νέστορας συλλαμβάνεται

Share