Σάκης Ρουβάς: Ανέβασε φωτογραφία με την Κάτια και τις κόρες του με αφορμή τη μέρα της γυναίκας

Λιώσαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Ανέβασε φωτογραφία με την Κάτια και τις κόρες του με αφορμή τη μέρα της γυναίκας

Ο Σάκης Ρουβάς έχει δείξει πως έχει αδυναμία στις γυναίκες της ζωής του και με αφορμή την μέρα που γιορτάζουν ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την Κάτια Ζυγούλη και τις δύο κορούλες τους, τη 12χρονη Αναστασία και την 8χρονη Αριάδνη Ρουβά με την οποία είχε ανεβάσει ξανά μια γλυκιά φωτογραφία.

«Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα σας, τις αγκαλιές, τα γέλια που μοιραζόμαστε και την αγάπη που νιώθω όποτε σας αντικρίζω. Είστε πλάσματα μοναδικά, που γιορτάζουν όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα! @katiazygouli», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά

ρουβάς ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς: «Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας, έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο «Καλύτερα, δε γίνεται!» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε η καραντίνα στη ζωή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπεράνθρωπος» μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε μάλιστα τις δημιουργικές του ασχολίες εν μέσω πανδημίες.

Ο Σάκης Ρουβάς είπε χαρακτηριστικά: «Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας. Έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους. Όλοι μας είχαμε τον χρόνο να κάνουμε μία ενδοσκόπηση. Πιεστήκαμε και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, μία κρίση μας ζορίζει αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στο κέντρο μας και να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που συμβαίνει. Δε γίνεται επειδή απαραίτητα τα θέλουμε αλλά πιεζόμαστε κιόλας. Είτε μας αρέσει είτε όχι καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να αντιμετωπίσουμε θέματα.

Όμως μας έδωσε τον χώρο και τον χρόνο να δημιουργήσουμε. Αν δηλαδή κάποιος από μας μπόρεσε να το αντιμετωπίσει ψύχραιμα ή να βρει μες την καρδιά του το κομμάτι, το οποίο θα μπορούσε να είναι δημιουργικό. Μας δόθηκε αυτό το δώρο, ο χρόνος να το κάνουμε.

Με εμένα αυτό συνέβη πολύ έντονα με απλά πράγματα, όπως το θερμοκήπιο που έφτιαξα εδώ στο σπίτι μέχρι τις σχέσεις μου με τα παιδιά, την Κάτια, τους φίλους μου και με τον εαυτό μου. Με βοήθησε να ξαναβρώ το μουσικό μου μονοπάτι», κατέληξε ο Σάκης Ρουβάς.