Σάκης Ρουβάς: "Λιώσαμε" με τη κόρη του Αναστασία στη φωτογραφία που ανέβασε

Έχει αδυναμία στα παιδιά του και δεν κρύβεται

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς:

Ένας από τους πιο γλυκούς μπαμπάδες είναι ο Σάκης Ρουβάς αφού αφιερώνει πολύ χρόνο στα παιδιά του και πολύ συχνά μας αφήνει να "τρυπώσουμε" στο σπίτι τους και να δούμε προσωπικές τους στιγμές.

Ο τραγουδιστής αλλά και η Κάτια Ζυγούλη μοιράζονται πολλές φορές φωτογραφίες των παιδιών τους, τα οποία τους μοιάζουν και πάρα πολύ.

Αυτή τη φορά ο Σάκης Ρουβάς απόλαυσε την Κυριακή του αγκαλιά με τη μεγαλύτερη του κόρη Αναστασία και δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μια φωτογραφία και να την ανεβάσει στα social media γράφοντας: «Easy like Sunday morning». Δείτε ακόμα πως πέρασε η οικογένεια την μέρα των γενεθλίων του τραγουδιστή.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά

ρουβάς

«Πλημμύρισε» από χαρά το σπίτι Ρουβά - Ζυγούλη

Από χαρά και ευχές έχει πλημμυρίσει από το πρωί το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη καθώς γιορτάζει η μικρή τους κόρη, Αριάδνη, τα γενέθλια της.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με 4 παιδιά και φαίνονται μεταξύ τους πολύ αγαπημένοι.

Ο Σάκης Ρουβάς, που χθες είχε πάει βόλτα με την κόρη του Αναστασία και τα πατίνια τους, επέλεξε να ευχηθεί και δημόσια στην μικρή του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας ο τραγουδιστής έγραψε: «Να είναι η ζωή σου πάντα φωτεινή & ανέφελη σαν το χαμόγελό σου! Χρόνια σου πολλά, Πριγκίπισσά μου!».

ρουβάς ζυγούλη

Χαρές στην οικογένεια Ρούβα - Ζυγούλη: «Μεγάλωσε και άλλο η οικογένεια μας»

Πλημμύρισε από ευτυχία η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μετά τον ερχομό ενός νέου μέλους στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι έχει χτίσει μια μεγάλη και πανέμορφη οικογένεια και περνούν πολύ δημιουργικά τον χρόνο τους στην καραντίνα με τα 4 πανέμορφα παιδιά τους τα οποία σκόρπισαν χαμό στην κουζίνα.

Το ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα κοινωνικά δίκτυα και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Η Κάτια Ζυγούλη, μάλιστα, ανακοίνωσε μέσα ενός instastory στον προσωπικό της λογαριασμό κάποια πολύ ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, η καλλονή σύζυγος του Σάκη Ρουβά ανακοίνωσε πως η οικογένεια τους μεγάλωσε μιας και ο Αι Βασίλης τους έφερε ένα.. ανιψάκι!

Η οικογένεια δηλώνει πανευτυχής με το νέο μέλος και ήταν το καλύτερο δώρο για τα φετινά τους Χριστούγεννα!

Δείτε παρακάτω το instastory της Κάτιας Ζυγούλη:

οικογένεια ρουβά