Σάκης Ρουβάς: Βόλτα με την μικρή Αναστασία και τα πατίνια τους

Δείτε το στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Βόλτα με την μικρή Αναστασία και τα πατίνια τους

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο γλυκούς μπαμπάδες και σίγουρα μαζί με την Κάτια Ζυγούλη έχουν φτιάξει μια πανέμορφη οικογένεια.

Η πρώτη του βόλτα για το 2021 ήταν μαζί με την μεγάλη του κόρη Αναστασία στην εξοχή. Μόνο που δεν πήγαν με τα πόδια αφού και οι δυο τους είχαν από ένα πατίνι έτσι ο γλυκός μπαμπάς απαθανάτισε αυτή τη στιγμή και τη μοιράστηκε στα social media ενώ η χρονιά έκλεισε με τον πιο ιδανικό τρόπο για την οικογένειά του αφού προστέθηκε ένα νέο μέλος.

Είναι γεγονός πως ο Σάκης Ρουβάς θέλει να περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του και πάντα το καταφέρνει όσο περιορισμένος κι αν είναι ο χρόνος του.

Δείτε τη φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με την μικρή Αναστασία

σάκης ρουβάς αναστασία

σάκης ρουβάς

Σάκης Ρουβάς: Μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε τα πάντα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να πάρει πάνω του το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και έτσι χθες μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε τα πάντα. Η Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους θα είναι οι κριτές που θα τον βαθμολογήσουν για τις δημιουργίες του.

«Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας», είχε πει πριν από αρκετά χρόνια ο Σάκης Ρουβάς και απ' ό, τι φαίνεται έκανε την υπόσχεσή του πραγματικότητα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάλλαξε την Κάτια Ζυγούλη από τη μαγειρική και πειραματίστηκε στην κουζίνα, ετοιμάζοντας ένα υπέροχο δείπνο για τα παιδιά του, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

«Παραμονή Πρωτοχρονιάς και... μένω κουζίνα γιατί φέτος το γιορτινό τραπέζι το πήρα πάνω μου! Για να δούμε... Ποιος από τους 5 θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Σάκης Ρουβάς.