Χαρές στην οικογένεια Ρούβα - Ζυγούλη: «Μεγάλωσε και άλλο η οικογένεια μας»

Ευχάριστα νέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στην οικογένεια Ρούβα - Ζυγούλη: «Μεγάλωσε και άλλο η οικογένεια μας»

Πλημμύρισε από ευτυχία η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μετά τον ερχομό ενός νέου μέλους στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι έχει χτίσει μια μεγάλη και πανέμορφη οικογένεια και περνούν πολύ δημιουργικά τον χρόνο τους στην καραντίνα με τα 4 πανέμορφα παιδιά τους τα οποία σκόρπισαν χαμό στην κουζίνα.

Το ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα κοινωνικά δίκτυα και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Η Κάτια Ζυγούλη, μάλιστα, ανακοίνωσε μέσα ενός instastory στον προσωπικό της λογαριασμό κάποια πολύ ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, η καλλονή σύζυγος του Σάκη Ρουβά ανακοίνωσε πως η οικογένεια τους μεγάλωσε μιας και ο Αι Βασίλης τους έφερε ένα.. ανιψάκι!

Η οικογένεια δηλώνει πανευτυχής με το νέο μέλος και ήταν το καλύτερο δώρο για τα φετινά τους Χριστούγεννα!

Δείτε παρακάτω το instastory της Κάτιας Ζυγούλη:

Χαρές στην οικογένεια Ρούβα - ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους

Στο σπίτι με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους περνάει την παραμονή των Χριστουγέννων ο Σάκης Ρουβάς και δημοσίευσε μια από τις πιο τρυφερές τους φωτογραφίες στα social media.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι και δεν σταματούν να το αποδεικνύουν. Έχουν τεράστια αδυναμία στους δυο γιους και τις δυο κόρες τους και προσπαθούν να περνούν μαζί τους, όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Σήμερα λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ευχηθεί "χρόνια πολλά" στους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία.

Συγκεκριμένα πόζαρε με την Κάτια Ζυγούλη στο πάτωμα του σπιτιού τους με τα παιδιά στην αγκαλιά και στην λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε:

«Άγιε Βασίλη, αυτά είναι τα δώρα που θέλω να έχω κάθε μέρα στη ζωή μου, για πάντα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία!», ενώ λίγες ώρες νωρίτερα κάθισε να τους διαβάσει παραμύθια.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη παιδιά