Δείτε τον Σάκη Ρουβά να διαβάζει παραμύθι στα παιδιά του μπροστά από το τζάκι

Δεν είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δείτε τον Σάκη Ρουβά να διαβάζει παραμύθι στα παιδιά του μπροστά από το τζάκι

Ο Σάκης Ρουβάς, είναι από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες της ελληνικής showbiz, ο οποίος θέλει να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά του, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Χθες λοιπόν, θέλησε να κάτσει μπροστά από το τζάκι και να διαβάσει ένα παραμύθι στα παιδιά του.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη - που στην εκπομπή της αύριο 26/12 έχει ονόματα "φωτιά" - έχουν μεγάλη αδυναμία στα 4 παιδιά τους και δεν τους χαλάνε λεπτό το χατήρι.

Χθες, ο Σάικης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο στο οποίο καθόταν στον καναπέ μαζί με το γιο του, μπροστά από το αναμμένο τζάκι στο σαλόνι και τους διάβαζε παραμύθι.

Στο βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής: «Ευτυχία είναι να γίνεσαι ξανά παιδί για χάρη τους!».

Σάκης Ρουβάς σπίτι παιδιά

Παιχνίδια δίχως τέλος για τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά του

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια την οποία βάζουν πάνω από όλους και από όλα. Περίπου 18 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία του, παραμένει όπως τότε, φούλ ερωτευμένο.

Μέσα από τα social media τους, τόσο η Κάτια Ζυγούλη, όσο και ο Σάκης Ρουβάς μας έχουν δείξει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους. Όπως, όταν στόλισαν το φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα βίντεο όπου έπαιζε Monopoly και με τα τέσσερα παιδιά του.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη παιδιά σπίτι

Ο χορός του Σάκη Ρουβά με τα παιδιά στην κουζίνα

Συγκεκριμένα, αρχικά το χορό άρχισαν οι δυο κόρες του ζευγαριού μαζί με μια φίλη τους. Ενώ, στην συνέχεια έκανε και την εμφάνιση του και ο ταλαντούχος τραγουδιστής, ο οποίο μας έδειξε τις ικανότητες του.

Η υπερήφανη μαμά, Κάτια Ζυγούλη τραβούσε το βίντεο και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Βέβαια, όλα τα βλέμματα έπεσαν και στην μεγάλη κόρη τους, η οποία έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, μιας και έχει μπει στην εφηβεία πλέον.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς τέσσερα παιδιά