Κάτια Ζυγούλη - Ιστορίες μόδας: Ονόματα - έκπληξη στην τελευταία της εκπομπή για το 2020

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη - Ιστορίες μόδας: Ονόματα - έκπληξη στην τελευταία της εκπομπή για το 2020

Ονόματα - έκπληξη πρόκειται να δούμε στην εκπομπή Ιστορίες Μόδας, που παρουσιάζει η Κάτια Ζυγούλη. Βγήκε η ανακοίνωση από την ΕΡΤ, για την τελευταία εκπομπή του 2020.

Αυτά είναι τα ονόματα έκπληξη στην εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη, Ιστορίες μόδας

«Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη»: Ακόμα κι αν το φετινό ρεβεγιόν είναι πολύ διαφορετικό εξακολουθεί να αποτελεί ευκαιρία για να φορέσουμε το καλύτερό μας φόρεμα. Άλλωστε, το πάρτι αρχίζει από την προετοιμασία!

Oι «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» συνεχίζουν με νέα επεισόδια, που έρχονται ακόμα πιο κοντά στην κοινωνική διάσταση της μόδας και στις τάσεις που γεννά η ίδια η ζωή.

Ξεχωριστές γυναίκες, όπως οι Ιωάννα Παππά, Ρένα Μόρφη, Ράνια Τζίμα, Κατερίνα Ντούσκα, Κατερίνα Μισιχρόνη, Kid Moxie (a.k.a. Έλενα Χαρμπίλα) κ.ά. μοιράζονται με την Κάτια Ζυγούλη αγαπημένες συνήθειες, εμπειρίες, αναμνήσεις και ενδυματολογικές επιλογές συνδεμένες με το προσωπικό τους στιλ αλλά και την απαιτητική καθημερινότητά τους.

Διακεκριμένοι δημιουργοί, όπως ο Άγγελος Μπράτης, ο Βρεττός Βρεττάκος αλλά και insiders από διαφορετικούς τομείς, προτείνουν αληθινές λύσεις και απαντήσεις σε πραγματικά ερωτήματα, που μας αφορούν.

Κάτια Ζυγούλη Ιστορίες μόδας ΕΡΤ

Μετρώντας αντίστροφα για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», που μεταδίδεται το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1, μας προτρέπει να υψώσουμε τα ποτήρια μας στο μέλλον πιο καλοντυμένες από ποτέ!

Το απόλυτα προσωπικό και λαμπερό στιλ της Ρένας Μόρφη βρίσκει έκφραση στο ατελιέ του Maison Faliakos, όπου παρέα με την Κάτια Ζυγούλη αναζητούν το τέλειο party look και ταξιδεύουν στις γεμάτες μουσική γιορτινές αναμνήσεις της τραγουδίστριας.

Το πάρτι συνεχίζεται στο ατελιέ του Βρεττού Βρεττάκου, αλλά και στο Χόλιγουντ, όπου ταξιδεύουν τα luxury couture κομμάτια του διεθνώς αναγνωρισμένου δημιουργού. Το ιδανικό φόρεμα για πάρτι φορέθηκε από την Τζένιφερ Λόπεζ και έχει την υπογραφή του σχεδιαστή με τον οποίο επιλέγουν να συνεργάζονται η Beyoncé αλλά και η Björk.

Να σημειώσουμε πως η ΕΡΤ, πήρε μια σημαντική απόφαση για την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη και έχουμε όλο το ρεπορτάζ.

Αυτή την τηλεθέαση σημειώνει η εκπομπή Ιστορίες μόδας της Κάτιας Ζυγούλη

"Σούσουρο" επικρατεί με τα νούμερα που σημειώνει σε τηλεθέαση η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Οι Ιστορίες Μόδας, συνεχίζουν να βρίσκονται σε χαμηλά ποσοστά.

Το Σάββατο 3/10 για ακόμη μια φορά έκανε μονοψήφια με τα ανταγωνιστικά προγράμματα να την περνάνε κατά... πάρα πολύ.

Συγκεκριμένα, σημείωσε σε δυναμικό κοινό 1,7%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 2,2%. Ωστόσο, η ίδια παραμένει αισιόδοξη και χαμογελαστή.

«Ενθουσιάστηκα, όταν κατάλαβα ότι μέσα από τις συνεντεύξεις μπορούσα να πάρω τα κλειδιά και να ανοίξω την ψυχή ενός άλλου ανθρώπου. Ένιωσα μαγικά και μοναδικά με αυτήν τη διαδικασία. Απόλαυσα κάθε στιγμή. Έχω δώσει συνεντεύξεις, έχω μιλήσει πολλές φορές για τα ίδια και τα ίδια πράγματα, ίσως και με μια έντονη διάθεση από κάποιους που κόλλησαν στην ιδιότητα μου και μόνο.

Όταν βρέθηκα στη θέση να μπορώ να πάρω εγώ συνέντευξη από κάποιον και συγκεκριμένα από ένα σχεδιαστή ή ένα δημιουργό κοσμημάτων ή ένα άλλο μοντέλο και να μπορέσω να μπω στα συναισθήματα του» στις ανασφάλειες του, στην πραγματικότητα, στην έκφρασή του, όλο αυτό ήταν μαγικό. Το απόλαυσα και ενθουσιάστηκα», δήλωσε για την εκπομπή της η Κάτια Ζυγούλη στην εφημερίδα Espresso.

Απογευματινή ζώνη

  • OPEN: Αννίτα Κοίτα 5,3 - 4
  • ΣΚΑΙ: Happy Traveller 10,8
  • Mega: Στο παρά πέντε 9,4
  • Star: Ο γιατρός τρελάθηκε 11,8
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 18,5
  • ALPHA: KItchen Lab (E) 12,8
  • ΕΡΤ: Ιστορίες μόδας 1,7

Δείτε το λόγο που ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο γιο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά