Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του έγινε ολόκληρη γυναίκα - Φυστή η Κάτια Ζυγούλη

Το γιόρτασαν για τα καλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του έγινε ολόκληρη γυναίκα - Φυστή η Κάτια Ζυγούλη

Χαρές γιόρτασαν στο σπίτι τους χθες το απόγευμα, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, με ένα όμορφο party μόνο με στενούς φίλους και συγγενείς σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, εκμεταλλευόμενοι την τελευταία ημέρα πριν κλείσουν τα μαγαζιά λόγω κορωνοϊού. Η κόρη τους Αναστασία, έγινε 12 και όπως είδαμε μέσα από αναρτήσεις η πρωτότοκη της οικογένειας, έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει κούκλα.

Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα, μοιράστηκε στο Instagram βίντεο από τις οικογενειακές στιγμές των γενεθλίων της κόρης του. Επίσης, όπως παρατηρήσαμε όλοι φοροούσαν μάσκα. Ωστόσο, η Αναστασία την έβγαλε για λίγο για να σβήσει τα κεράκια της. Παραλήρημα στο διαδίκτυο με το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά μέσα από το σπίτι τους.

Να σημειώσουμε πως η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, γνωρίστηκαν το 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016).

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.

View this post on Instagram

Repost @sakisrouvas #sakisrouvas #happybirthday #12years #anastasiarouvas

A post shared by SakisRouvasBrasil (@sakisrouvasbrasil) on

Ολόκληρη... ζούγκλα το μποστάνι που έχουν στο σπίτι τους η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το μποστάνι που έχει στο σπίτι του με την Κάτια Ζυγούλη και η αλήθεια είναι πως μοιάζει ολόκληρο με κανονική ζούγκλα!

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κάνει μία αγροτική ζωή και έτσι καλλιεργεί λαχανικά στον κήπο του σπιτιού του. Σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής και έτσι ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να ανεβάσει ένα πολύ όμορφο βίντεο από τον κήπο του.

«World Food Day!

Όταν η αγάπη για την φύση μετατρέπεται σε ένα δημιουργικό χόμπι, το οποίο βοηθάει ουσιαστικά στη βιωσιμότητα του τρόπου παραγωγής τροφίμων #foodheroes #WorldFoodDay #greenhouse #gardening #growyourown #plants», έγραψε στη λεζάντα του βίντεό του ο Σάκης Ρουβάς. Δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε η Κάτια Ζυγούλη στον γιο της.