Άλλος άνθρωπος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης - Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του

Πώς σας φαίνεται;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης - Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική του εμφάνιση!

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται μέσα στην καραντίνα.

Έτσι, λίγο καιρό μετά τη συνέντευξη που έδωσε, στην οποία μίλησε και για την καταγγελία της συντρόφου του για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισε να προκαλέσει λίγο χαμό στα social media, αφού ξύρισε το μούσι του και έμεινε με το μουστάκι.

Η αλλαγή είναι σίγουρα μεγάλη μιας και δεν τον έχουμε συνηθίσει έτσι, ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε πως και με το νέο του look, εξακολουθεί να είναι πολύ γοητευτικός.

Το νέο look του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Με κυνηγούν οι μέλισσες και συ που δεν με θέλησες», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, αναφερόμενος προφανώς στη σειρά Άγριες Μέλισσες, στην οποία οι περισσότεροι άνδρες έχουν μουστάκια.

Γιάννης Τσιμιτσέλης μουστάκι

«Η Βάσω Λασκαράκη στο γάμο της δε με κάλεσε»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στην σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Βάσω Λασκαράκη.

Απόσπασμα της συνέντευξης του προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωί της Δευτέρας 1/3.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως η Βάσω Λασκαράκη δεν τον κάλεσε στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, κάτω υπό άκρα μυστικότητα με στενούς συγγενείς και φίλους μόνο.

«Με τη Βάσω είναι καλή η σχέση μας. Αλλά πάντα λειτουργούσαμε και οι δύο σε σχέση με το καλό της μικρής. Για αυτό. Στον γάμο της δε με είχε καλέσει. Δε μπορούσα να πάω, ήμουν στη Γαλλία τότε. Είπαμε σουηδικό μοντέλο, μην το παρακάνουμε κιόλας» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όσο για το αν θα ξαναπαντρεύονταν, ανέφερε: «Δε νομίζω πως απέχει πολύ αυτό που έχουμε. Να γραφτεί στην εφημερίδα; Έχω την εντύπωση πως αν έχανα ζευγάρι συγκατοικεί, μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, κοιμούνται και ξυπνάνε μαζί… Δεν απέχει πολύ από τον γάμο. Δεν είμαι τόσο πολύ υπέρ του γάμου».