Ιβάν Σβιτάιλο: «Ήμουν για πολλά χρόνια η χαζή Ρωσίδα που δεν πάει με άντρες»

Η αναφορά του στα περιστατικά παρενόχλησης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιβάν Σβιτάιλο: «Ήμουν για πολλά χρόνια η χαζή Ρωσίδα που δεν πάει με άντρες»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Love It” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει δεχτεί μπούλινγκ στο παρελθόν.

Ο γνωστός χορευτής και ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια του και δήλωσε πως θα ονομάσουν την κόρη τους Νεφέλη, μια εγκυμοσύνη που προέκυψε λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του, ενώ έκανε λόγο και τα σχόλια που έχει ακούσει λόγω της ενασχόλησής του με τον χορό.

Ιβάν Σβιτάιλο μπούλινγκ στην δουλειά

Ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν για πολλά χρόνια η χαζή Ρωσίδα που δεν πάει με άντρες. Σου δίνει έναν ακόμα λόγο να γίνεις καλύτερος και να συνεχίσεις ή και να ψάξεις κάπου αλλού. Μου έχουν πει και το άλλο. Γιατί δεν κάνεις αυτό για να κάνεις καριέρα; Λέμε τώρα, όπως το να περάσεις από κάποιο κρεβάτι.».

Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο Ιβάν Σβιτάιλο

Γεννήθηκε το 1985 στη Γιάλτα όπου πέρασε τα πρώτα του χρόνια. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από τη Ρωσία ενώ η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Το 1995, σε ηλικία 10 ετών, εγκαταστάθηκε με τη μητέρα του στην Ελλάδα. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες χορευτικές ομάδες με τις οποίες συμμετείχε σε διάφορες παραστάσεις. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στο χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, στην Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Χορού της Νίκης Κονταξάκη, μπαλέτο στην Εθνική Λυρική Σκηνή ενώ ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση. Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο ως χορευτής το 2006.

Το 2008 εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου δούλεψε σαν χορευτής ενώ έκανε σπουδές υποκριτικής στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2011 ξεκινώντας την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό το 2014 από την παρουσία του στην εκπομπή μουσικής θεματολογίας για διασημότητες Just the 2 Of Us στο Mega Channel. Εκεί διαγωνίστηκε μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού.

Το 2015 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του δεύτερου κύκλου της κωμικής σειράς Κάτω Παρτάλι υποδυόμενος τον Ρούσο Ρουσουνέλο. Το 2017 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του show χορού So You Think You Can Dance στον ANT1. Από τον Μάρτιο του 2019 μέχρι σήμερα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα στον ANT1.