Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη: «Από τη φωνή του καταλαβαίνω ότι είναι εντάξει»

Μίλησε για την ψυχολογία του σκηνοθέτη μέσα στη φυλακή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη: «Από τη φωνή του καταλαβαίνω ότι είναι εντάξει»

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, επικοινώνησε με την εκπομπή Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στην ψυχολογία που έχει ο γνωστός σκηνοθέτης μέσα στη φυλακή, ξεκαθαρίζοντας πως από την φωνή του ακούγεται εντάξει.

Ο ίδιος έχε προσπαθήσει να προστατέψει όσο μπορεί την υπόληψη του αδερφού του, και να σταθεί στο πλευρό του από τη μέρα της σύλληψής του.

Δημήτρης Λιγνάδης αδερφός

Οι δηλώσεις του αδερφού του Γιάννη Λιγνάδη

«Δε γνωρίζω επακριβώς σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι ο αδερφός μου. Από τη χροιά της φωνής του καταλαβαίνω ότι είναι εντάξει. Όσο εντάξει μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που έχει ισοπεδωθεί σε ηθικό και ψυχικό επίπεδο και έχει καταδικαστεί από το λαϊκό δικαστήριο»!

«Κατέθεσα καταγγελία κατά της ανακρίτριας για σοβαρές παραβάσεις καθήκοντος»

Ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει αναφορά-καταγγελία κατά της 19ης ανακρίτριας Αθηνών σχετικά με την υπόθεση του πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος κατήγγειλε συνεργασία με τους μηνυτές ενώ κατά την έξοδο του, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη

Ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά: «Κατόπιν εξουσιοδότησης του κ. Λιγνάδη κατέθεσα σήμερα αναφορά-καταγγελία του κ. Λιγνάδη κατά της 19ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών για πολύ σοβαρές παραβάσεις καθήκοντος που έχει διαπράξει.

Το γραφείο μου συντάσσει εις βάρος της ανακρίτριας και των εισαγγελέων μήνυση για παράβαση καθήκοντος, η οποία θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα. Πρώτη φορά στην καριέρα μου το κάνω αυτό, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχα ζήσει αντίστοιχες συμπεριφορές ανακριτών και εισαγγελέων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας και ανέφερε συγκεκριμένες υποθέσεις από το παρελθόν.

Η Κατερίνα Καινούργιου που έπαιζε την συνέντευξη του, πέρασε στο επόμενο θέμα, παρόλο που δεν είχε ακόμη μίλαγε ο ποινικολόγος, λέγοντας: «Λοιπόν, αρκετά ακούσαμε από τον κ. Κούγια. Πάμε να συνεχίσουμε…» λίγες μέρες μετά το ξέσπασμα της έναντι του Αλέξη Κούγια.