Αντρέας Μικρούτσικος: Αυτή θα είναι η αποστολή του στην νέα του εκπομπή

Σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντρέας Μικρούτσικος: Αυτή θα είναι η αποστολή του στην νέα του εκπομπή

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε την νέα τους εκπομπή αλλά και την συνεργασία του με τον Ανδρέα Μικρούτσικου, κάνοντας μάλιστα και γνωστή την αποστολή που θα έχει ο δεύτερος.

Εδώ και αρκετό καιρό ο παραγωγός έχει εκφράσει την αδυναμία του να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και να που η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα!

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στις ιστορίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες αποκαλύπτει αυτήν την νέα συνεργασία.

Το πρωί της Τετάρτης μάλιστα, το Πρωινό ανακοίνωσε και ποια θα είναι η αποστολή του Ανδρέα Μικρούτσικου. Συγκεκριμένα, θα είναι ειδικός διαμεσολαβητής σε επανενώσεις φίλων και ζευγαριών στο concept της νέας εκπομπής που ετοιμάζει ο Μικρούτσικος σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη!

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε για τον Μικρούτσικο - «Σήμερα είναι στεναχωρημένος γιατί..»

Μετά το live του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και έστειλε το μήνυμα του στον Ανδρέα Μικρούτσικος, γιατί όπως δήλωσε ο παρουσιαστής ήταν αρκετά στεναχωρημένος.

Στο live, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε δύο φορές στον παρουσιαστή και για αυτόν τον λόγο είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που συνέβη με εμένα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι…έρωτας με την πρώτη ματιά»

Κατά τη διάρκεια του σόου, μάλιστα, σε ένα κενό από τις εμφανίσεις των ζευγαριών ο Νίκος Κοκλώνης τόνισε:

"Στέλνω ένα μεγάλο φιλί στον φίλο μου Ανδρέα Μικρούτσικο που ξέρω ότι σήμερα είναι στενοχωρημένος, ξέρει αυτός γιατί και να του πω ότι τον αγαπάω και ότι ανυπομονώ. Ξέρει αυτός γιατί" χωρίς να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μεταξύ των άλλων, αποκάλυψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πρόκειται να βρεθεί ως guest κριτής στο J2US πολύ σύντομα.

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο