Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλενα Χριστοπούλου: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάθισε στον καναπέ μου και έκλαιγε πάρα πολύ»

«Είπα “Παναγία μου τώρα τι θα γίνει”... δεν ήξερα τι να της πω»

Έλενα Χριστοπούλου: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάθισε στον καναπέ μου και έκλαιγε πάρα πολύ»
News 10.03.2021 15:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Η ίδια μίλησε επίσης για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής της αλλά και για το κύμα καταγγελιών στον χώρο του θεάματος.

 Έλενα Χριστοπούλου για Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε αρχικά: “Ποτέ δεν έχω εκδηλώσει ποτέ αυτά που πραγματικά νιώθω σε μια στιγμή της ζωής μου είτε καλή είτε κακή…Όταν μετά τα 40 μου, μου συνέβησαν κάποια πολύ σοβαρά πράγματα, πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι το κεφάλι δε μπορούμε να το σκύβουμε, να μην λυγίζουμε αλλά να μπορούμε να ξανασηκωνόμαστε.

Με ενδιαφέρει να ακούσει ο κόσμος το πως χειρίστηκα τα κακώς κείμενα της ζωής μου και όχι γιατί τα έζησα ούτε το πως τα έζησα… Τα βιώνω πολύ δύσκολα όλα αυτά και με ψυχοσωματικά και μπορεί να έχω χαθεί και από ανθρώπους που αγαπώ. Δεν έχω εκτιμήσει καταστάσεις σωστά. Έχω κάνει λάθη. Είμαι άνθρωπος. Το ότι μπορεί να έχω μια εικόνα σκληρής γυναίκας είναι δικό μου…”.

Ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε και στις καταγγελίες: “Με βρίσκει να παρατηρώ τη μεγαλύτερη κοινωνική ήττα που έχω ζήσει. Δε ξέρω από που να το πιάσω… Οι γυναίκες κάνανε πολύ καλά που βγήκαν και το είπαν, οι άνδρες θα κάνουν πολύ καλά να το πουν αν ζουν το ίδιο. Δε μπορεί κανένας να φέρεται έτσι σε κανέναν άνθρωπο…. Δεν γνώριζα για την ιστορία της Πηνελόπης, την έμαθα πολύ αργότερα. Συνεργαζόμαστε με την Πηνελόπη 1.5 χρόνο οπότε μοιραία δε ξέρω τι της έχει συμβεί στο παρελθόν.

Κάποια πράγματα τα έχουμε πει πρόσφατα και πριν τις εξελίξεις. Εγώ είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Και εκείνη όταν καθήμενη στον καναπέ μου και έκλαιγε πάρα πολύ, είπα “Παναγία μου τώρα τι θα γίνει”. Πραγματικά δεν ήξερα τι να της πω. Σαν άνθρωπος και σαν μάνα δυο παιδιών φυσικά και είχε φόβο γιατί όλες έχουμε φόβο. Με αυτό έχουμε μεγαλώσει… Η Πηνελόπη και όλες οι γυναίκες που μίλησαν όμως και όποια βγει μίλησαν για ένα καλύτερο αύριο και θέλω να μην ξεχαστεί και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν” κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Έλενα Χριστοπούλου: «Περιμένω να ακούσω κι άλλες ιστορίες για όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα»

Η Έλενα Χριστοπούλου που ανά καιρούς έχει δείξει την αγάπη της και την στήριξή της στις γυναίκες, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στα γεγονότα που έχουν ταράξει την επικαιρότητα περί σεξουαλικής κακοποίησης.

“Τίποτα τελικά… δεν είναι όπως φαίνεται! Περιμένοντας να ακούσω ακόμα πολλές ιστορίες για όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα για ανθρώπους που έχουν φερθεί τόσο… μα τόσο άσχημα… σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι η υποστήριξη! Το πιο σπουδαίο από όλα όταν συμβαίνει κάτι που σε πληγώνει που σε πνίγει, και δεν μπορείς να το διαχειριστείς είναι να έχεις δίπλα σου πραγματικά γενναίους φίλους και ανθρώπους με πνεύμα, ψυχή και ζεστή μεγάλη αγκαλιά!

Όλες μαζί, όλοι μαζί μια μπουνιά στο σαθρό στο ψεύτικο και στο δήθεν! Κάτι Αλλάζει… και ο δρόμος προς το ΦΩΣ ειναι εδώ” έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου στην ανάρτησή της.

Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη δήλωσε πως είναι σε σκέψεις ώστε να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Κιμούλη.

έλενα χριστοπούλου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλενα Χριστοπούλου: «Ό,τι δημιουργούμε θα το συναντήσουμε, θα βρούμε μπροστά»

Έλενα Χριστοπούλου: «Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή»

Share