Πέτρος Λαγούτης για Νέα Σμύρνη: «Θα έχουμε θύματα και θα φταίτε μόνο εσείς και οι εντολές σας»

Η αιχμηρή ανάρτηση του αναφορικά με τα άγρια επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέτρος Λαγούτης για Νέα Σμύρνη: «Θα έχουμε θύματα και θα φταίτε μόνο εσείς και οι εντολές σας»

Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Νέα Σμύρνη, ο Πέτρος Λαγούτης προχώρησε ένα έντονο ξέσπασμα.

Πολλοί ήταν αυτοί που εξοργίστηκαν με τα άγρια περιστατικά βίας και τους ξυλοδαρμούς και θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια. Ένας από αυτούς ήταν και ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος εξέφρασε την την προσωπική του άποψη μέσω του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Πέτρος Λαγούτης έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να ήταν το γνωστό κόλπο με 50 βαλτούς μπαχαλάκηδες για να αμαυρώσουν την πορεία 10.000 ανθρώπων. Μπορεί όμως να ήταν και ένα ξέσπασμα οργής του κόσμου.

Όπως και να ΄χει το συμπέρασμα είναι ένα: Μαζεύτε τους από τους δρόμους γιατί θα έχουμε θύματα και θα φταίτε μόνο εσείς και οι εντολές σας. Δυστυχώς κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας”… είπε ο Κυριάκος.. Διχαστικό… Απειλητικό… Τιμωρητικό… Κρίμα – Αίσχος».

Πέτρος Λαγούτης για Νέα Σμύρνη επεισόδια

Πέτρος Λαγούτης για Νέα Σμύρνη

Νίκος Μουτσινάς για Νέα Σμύρνη: «Να φύγουμε όλοι από τους δρόμους, να κοπανιούνται μόνοι τους»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πάρει θέση στα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία Νέας Σμύρνης, με την επίθεση των αστυνομικών στους πολίτες.

Ο παρουσιαστής δεν χαρίστηκε καθόλου στις δηλώσεις του και τόνισε πως δεν έχει σκοπό να τα βάλει με την κυβέρνηση αλλά πως κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, όπως θα συνέβαινε και σε μία ιδιωτική εταιρεία αν υπήρχε κάποιο μεγάλο λάθος.

Νίκος Μουτσινάς Νέα Σμύρνη

«Να φύγουμε όλοι, να μην υπάρχει κόσμος στον δρόμο να μην μπορούν κάποιοι να κάνουν κάποια πράγματα! Να είναι έτσι άδεια όχι… Να κοπανιούνται μόνοι τους! Ζητώ συγγνώμη, υπάρχει κάποια ένταση, κάτι πρέπει να γίνει. Δεν θέλω να τα βάλω με την κυβέρνηση, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Με την παραίτηση κάπως δεν το ‘χουνε. Φοβούνται; Αν ήταν σε μία εταιρεία και γινόταν κάτι λάθος, ο διευθυντής δεν έφευγε κάποια στιγμή; Ε, άντε! Δεν είναι μπράβο Νίκο… Θα εκραγεί ο εγκέφαλος κάποια στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.