Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς: «Όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή ας μην τη δει καθόλου»

«Καταλαβαίνω την ένταση και αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς: «Όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή ας μην τη δει καθόλου»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να ξεκινήσει το Καλό Μεσημεράκι με ένα ξέσπασμα και με ένα ξεκαθάρισμα.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν παρέλειψε να απαντήσει στους επικριτές του και εξήγησε πως ο χαρακτήρας της εκπομπής δεν είναι κοινωνικός ούτε ασχολείται με ότι έχει να κάνει με την επικαιρότητα.

Ο Νίκος Μουτσινάς που αναφέρθηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δε μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δε συμβαίνει ακριβώς αυτό. Βασικά δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε με όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη, όπου μπορούμε τη λέμε…

Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή να μην τη δει κι αρχίζει και βρίζει μετά, ας μην τη δει καθόλου. Όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Καταλαβαίνω την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Και να καταλάβω αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”! Τέλεια. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως, θέλει να διασκεδάζει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

 Νίκος Μουτσινάς ξέσπασμα

Νίκος Μουτσινάς: «Το μήνυμα κατά της βίας δεν είναι η χρήση βίας από κανέναν»

Λίγες ώρες μετά τα σοκαριστικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να εξηγήσει πως η βία δεν είναι σε καμία περίπτωση η απάντηση για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου.

Ο παρουσιαστής είχε πάρει θέση και την Κυριακή, μετά το αρχικό περιστατικό που έγινε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και έτσι χθες επέστρεψε με μία νέα ανάρτηση όλο νόημα.

Το βασικό που ήθελε να πει μέσα από την τοποθέτησή του είναι ότι η βία δεν μπορεί να είναι απάντηση στη βία, καθώς τότε δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε για τα αυτονόητα, ενώ τόνισε την ανάγκη να απομακρυνθεί το κομματικό σκέλος από τα δύο περιστατικά.

«Αν απαντάς στη βία με βία, τότε δεν υπάρχει λόγος να ζητάμε και να συζητάμε τα αυτονόητα. Φύγετε από τα κόμματα, φύγετε από τις στολές και δείτε μόνο τον άνθρωπο, όποιος κι αν είναι. Είτε αστυνομικός, είτε απλός πολίτης, είτε άντρας, είτε γυναίκα. Το μήνυμα κατά της βίας δεν είναι η χρήση βίας από κανέναν μας».

Νίκος Μουτσινάς Νέα Σμύρνη