Χείμαρρος η Βίκυ Κάβουρα: «Έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε»

Το «καρφί» της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χείμαρρος η Βίκυ Κάβουρα: «Έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε»

Το πρωί της Τετάρτης, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του Love It και τον Κώστα Παπαποστόλου και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά: «Έφαγα πολλά χαστούκια φέτος και στη δουλειά και από φίλους που δεν με βοήθησαν ενώ θα μπορούσαν. Ίσα ίσα, το αντίθετο».

Βίκυ Κάβουρα καρφί για Νίκο Κοκλώνη

Ο δημοσιογράφος αμέσως μετά την ρώτησε αν αναφέρεται στον Νίκο Κοκλώνη, με την ίδια να απαντά «όχι». Ωστόσο, δήλωσε στην συνέχεια: «Το ότι έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε σε μία τόσο δύσκολη φάση για μένα, μπορεί και η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου να ήταν αυτή, δείχνει ότι άλλα πράγματα πίστευα εγώ και άλλα ισχύουν» ενώ πριν λίγο καιρό είχε πετάξει ξανά το καρφί της για τον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή.

Βίκυ Κάβουρα: «Σπάει» τη σιωπή της για το J2US - «Περάσαμε μία κρισούλα με τον Νίκο Κοκλώνη»

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της σχετικά με όλα όσα έγιναν με τη συμμετοχή της στο J2US, ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη πέρασε μία μικρή κρίση.

Το καλοκαίρι που πέρασε έγινε πολύς λόγος σχετικά με το αν θα βλέπαμε και φέτος τη Βίκυ Κάβουρα στο celebrity room του J2US, και ενώ αρχικά είχε επιβεβαιωθεί πως θα είναι και πάλι στο show, τελικά είδαμε τη Λάουρα Καραΐσκου να μπαίνει στη θέση της.

Η Βίκυ Κάβουρα, απόλυτα ειλικρινής εξήγησε πως δεν μπορεί να κρατήσει κακία στον Νίκο Κοκλώνη και παρά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι, τα ξαναβρήκανε.

Βίκυ Κάβουρα J2US

«Γιατί ρωτάς τι συνέβη εμένα; Ότι ξέρεις, ξέρω. Σε θέλω, με θέλεις, γιατί δεν παντρευόμαστε είναι με τον Νίκο. Και εγώ ήθελα και ο Νίκος ήθελε, δεν έγινε όμως. Δεν ισχύει τίποτα. Ισχύουν αυτά που βλέπετε. Στις δουλείες μου δεν προδίδω ποτέ και ειδικά τον Νίκο, που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Είχαμε περάσει μια κρισούλα το καλοκαίρι άλλα τα ξαναβρήκαμε, αλλά αυτά είναι στη φιλία πάνω.

Ήθελε, ήθελα, δεν έγινε για οποιοδήποτε λόγο. Και; Μπορεί να κάνουμε κάτι άλλο μαζί στο μέλλον. Ότι και να έγινε και ο Νίκος να έφταιγε σε αυτό, τον αγαπάω τόσο και του έχω αδυναμία. Δεν μπορώ να κρατήσω κακία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.