Γιάννης Καλλιάνος: "Θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον κρετίνος για να μην πιστεύεις στον κορωνοϊό"

"Έχεις πρόβλημα στο μυαλό σου αν δεν το καταλαβαίνεις"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Καλλιάνος:

Ο Γιάννης Καλλιάνος το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένο στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στα Μεσάνυχτα, και έκανε μια κατάθεση ψυχής για όλα τα σημαντικά θέματα της ζωής του την τελευταία περίοδο.

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Καλλιάνου για την εμπειρία της οικογένειάς του με τον κορωνοϊό

«Μέσα σε 24 ώρες που βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση η υγεία του, έκανε πολύ γρήγορα πνευμονία η οποία έπιασε όλα τα πνευμόνια. Είδα την ακτινογραφία και ήταν δύο άσπρα πνευμόνια. Συνέχισε ο πυρετός για πολλές μέρες, φουλ κορτιζόνη, διπλή δόση αντιβιοτικών στη φλέβα, ο κορεσμός δεν ανέβαινε, η δύσπνοια συνεχιζόταν και κάποια στιγμή την 9η-10η ημέρα με πήρε στις 5:50 το πρωί, μου λέει είναι η 12η μέρα που έχω πυρετό, δεν πέφτει κάτω από 40, ετοιμάζονται να με διασωληνώσουν, κάντε κάτι, φοβάμαι, νιώθω τον θάνατο. Αυτό που σκέφτηκα ήταν να στείλω μήνυμα στον υπουργό Υγείας και να του πω δώσε μου το τηλέφωνο του κ. Τσιόδρα. Πήρα τηλέφωνο τον κ. Τσίοδρα για να νιώσω ότι κάπως βοηθάω τον αδερφό μου. Τον πήρα 7 το πρωί, δεν σεβάστηκα καν την ώρα, είχα τρελαθεί. Το μόνο που με ρώτησε είναι αν ο αδερφός μου είναι παχύσαρκος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός μετεωρολόγος.

«Ξεφύγαμε τα δύσκολα μετά από 13-14 μέρες. Από αυτό κληρονόμησε σακχαρώδη διαβήτη, που δεν είχε ποτέ. Προς το παρόν κάνει 1-2 ινσουλίνες την ημέρα, έχει υγρό στην καρδιά και έχουν αδυνατίσει τα πόδια του», τόνισε και συνέχισε για τους αρνητές:

«Είμαι θυμωμένος μαζί τους. Ο αδερφός μου περπατάει 5 μέτρα και κάθεται γιατί κουράζεται. Του είπαν ότι δεν θα δουλέψει για δυο μήνες και να μην διανοηθεί να βγει έξω και να κολλήσει το παραμικρό μικρόβιο. Σε 4 με 6 μήνες θα νιώσει πάλι δυνατός, όπως ήταν πριν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι. Ο αδερφός μου κόντεψε να πεθάνει. Θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον κρετίνος για να μην πιστεύεις στον κορωνοϊό. Έχεις πρόβλημα στο μυαλό σου αν δεν το καταλαβαίνεις».

Οι αποκαλύψεις για την σύντροφό του

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, τον γάμο τους (δείτε εδώ αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό) και την εγκυμοσύνη.

Ο μετεωρολόγος μίλησε και για την ενασχόλησή του με την πολιτική.