Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο

Είναι το πρώτο ζευγάρι της showbiz που παντρεύτηκε το 2021

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού, παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 3/1 στο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηλιούπολης, έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα πολύ κοντινά πρόσωπα της οικογένειας τους.

Να πούμε επίσης, πως είναι το πρώτο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που παντρεύτηκε για το έτος 2021 και ελπίζουμε το γεγονός αυτό να τους φέρει τύχη και ευτυχία.

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους όπου Γιάννης Καλλιάνος και Χάρις Δαμιανού, έλαμπαν από ευτυχία και αγάπη. Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ενώ μάρτυρες ήταν οι επιχειρηματίες και φίλοι του μετεωρολόγου, Γιώργος Καπνάκης και Ηλίας Λαμπρινάκος.

Η νύφη, επίλεξε ένα λευκό μίντι αέρινο φόρεμα, με nude γόβες, ενώ μαλλιά και make up ήταν πολύ απλά. Από την άλλη ο γαμπρός φόρεσε ένα μπλε κοστούμι.

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού οικογένεια γάμος

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού γάμος

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού πολιτικός γάμος

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού παντρεύτηκαν

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού φωτογραφίες γάμου

Να σημειώσουμε πως ο γάμος του Γιάννη Καλλιάνου και της Χάρις Δαμιανού έγινε γρήγορα, καθώς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Την ανακοίνωση έκανε το ζευγάρι live, μιλώντας στην εκπομπή T-live.

«Προέκυψε ένα μωράκι πάρα πολύ γρήγορα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα. Και επομένως από το να παντρευτούμε τον Μάιο που είχαμε αρχικά προγραμματίσει, δε θα μπορούσε να γίνει επειδή η Χάρις θα είχε φουσκώσει η κοιλιά της. Δε θα μπορούσε να φορέσει το νυφικό που ήθελε, ούτε να περάσουμε τόσο ωραία με τους φίλους μας» παραδέχτηκε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου μετά το γάμο του με την Χάρις Δαμιανού

Πριν λίγες ώρες και μετά το γάμο του, ο Γιάννης Καλιάννος έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη σύζυγό του, από το δημαρχείο που παντρεύτηκαν και θέλησε να μοιραστεί μερικά πολύ όμορφα λόγια.

«Χάρις, σήμερα είναι η πρώτη σελίδα του καινούριου βιβλίου που θα γράψουμε μαζί. Σε αγαπάω πολύ! Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας για το γάμο μας.»

Γιάννης Καλλιάνος γάμος instagram