Σάκης Τανιμανίδης: "Μου κακοφάνηκε όταν ξεκίνησε το Survivor, έλεγα πως δεν είμαι εκεί"

"Περιμένουμε να γεννήσουμε, τέλη Ιουνίου θα γεννήσουμε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης:

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό του The 2night, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» μίλησε για τη νέα του δουλειά στον ΑΝΤ1 λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα εμφανώς ενθουσιασμένος για τη διαφορετική εμπειρία που θα ζήσει έστω και ως παρατηρητής των επίδοξων αγροτών.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ευλογημένη περίοδο που διανύει περιμένοντας τα διδυμάκια του στο πλευρό της Χριστίνας Μπόμπα.

«Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι αυτά τα δύο κοριτσάκια που θα έρθουν. Περιμένουμε να γεννήσουμε, τέλη Ιουνίου θα γεννήσουμε», δήλωσε με διάπλατο χαμόγελο.

«Είμαι σίγουρος ότι τη μέρα που θα γεννήσουμε και θα μπούμε σπίτι θα έρθει μία αμαξοστοιχία και θα με χτυπήσει ευχάριστα» συνέχισε.

«Μου φαντάζει δύσκολο το πρώτο διάστημα» εξήγησε για τις φοβίες που έχει για το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης. Σκέφτομαι πώς θα είναι και η εφηβεία δύσκολη».

Ακόμη, παραδέχτηκε πως θα ήθελε κι άλλο παιδί μετά τις κόρες του γιατί ευτυχία για εκείνον σημαίνει μεγάλη οικογένεια: «Είμαι ανυπόμονος και για το επόμενο παιδί. Η εικόνα ευτυχίας για εμένα είναι ένα σαλόνι με πολλά παιδιά που κάνουν φασαρία, με πολύ κόσμο χαμόγελα και πολλή ζωή».

Ο δε Γρηγόρης Αρναούτογλου για να τον προετοιμάσει τον«έστρωσε» στην αλλαγή…πάνας.

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor

Επανερχόμενος ο οικοδεσπότης στα του Survivor ρώτησε τον Σάκη Τανιμανίδη αν του λείπει το ριάλιτι και πώς κρίνει τις επιδόσεις του Γιώργου Λιανού.

«Μου κακοφάνηκε όταν ξεκίνησε. Έλεγα πώς δεν είμαι εκεί. Όσο περνούσαν οι ημέρες, το συνήθισα».

«Ο Γιώργος είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ενώ είναι ταλαντούχος , εύστροφος για πολλά χρόνια ήταν στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης, ήταν αδικημένος. Να, λοιπόν τι γίνεται όταν μία στιγμή δώσεις μία ευκαιρία σε έναν τέτοιο άνθρωπο, αυτός λάμπει» συμπλήρωσε.