Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Όλα δείχνουν πως δε θα ανανεώσει με τον σταθμό

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Παπαδόπουλος;
News 11.03.2021 10:56
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος να αποτελεί έναν από τους παραδοσιακούς παρουσιαστές του ΣΚΑΪ ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στον σταθμό του Φαλήρου αφού μάλλον δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η εκπομπή «Στην Υγειά μα ρε Παιδιά» έχει πάντα σταθερό κοινό. Φέτος όμως τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει αρκετά και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει ο παρουσιαστής και ο σταθμός, ο κόσμος δείχνει πως έχει στραφεί σε πιο σύγχρονες μουσικές εκπομπές.

Σπύρος Παπαδόπουλος ΣΚΑΙ

Το τηλεοπτικό μέλλον του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ

Έτσι, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, το συμβόλαιο του παρουσιαστή λήγει φέτος το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές δεν έχουν σκοπό να ανανεώσουν.

Η μόνη περίπτωση να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές είναι να ανανεωθεί εξ 'ολοκλήρου το πρότζεκτ προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο κοινό.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Εγώ αρνήθηκα να πάω στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά"»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Μαντώ, όπου αναφέρθηκε στην απόφασή της να αρνηθεί την πρόσκληση του Σπύρου Παπαδόπουλου να τραγουδήσει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η τραγουδίστρια, πριν από λίγο διάστημα, ήταν ξεκάθαρη από την αρχή για τη στάση της, θέλοντας να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, αλλά και σχόλια.

«Όλοι οι τραγουδιστές έχουμε υπογράψει μια σύμβαση, η οποία έχει σταλεί και στα κανάλια τους τελευταίους μήνες και λόγω της πανδημίας. Οι καλλιτέχνες, γενικότερα, πρέπει να αμείβονται όταν παρουσιάζουν ζωντανά τη μουσική τους και κάτι τέτοιο δεν ήταν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκπομπής. Εγώ αρνήθηκα να πάω», ανέφερε για την εκπομπή του ΣΚΑΪ στην πρωινή εκπομπή.

«Δεν το έκανα για να δημιουργήσω θόρυβο, το έκανα απλά για να αφυπνίσω τους συναδέρφους να μη δέχονται να τραγουδούν ζωντανά χωρίς αμοιβή», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόβεται το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο από τον ΣΚΑΪ

Δύσκολες στιγμές για τον πολυαγαπημένο Σπύρο Παπαδόπουλο

Share