Ένταση στο Πρωινό λόγω του Τανιμανίδη: Το ξέσπασμα του Ουγγαρέζου - «Φοβόταν να το κάνει»

«Ο Σάκης ήταν διεκπεραιωτικός στο survivor, ενώ ο Λιανός έχει ατάκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ένταση στο Πρωινό λόγω του Τανιμανίδη: Το ξέσπασμα του Ουγγαρέζου - «Φοβόταν να το κάνει»

Ένταση σημειώθηκε στο Πρωινό, μετά από την προβολή αποσπάσματος της συνέντευξης του Σάκη Τανιμανίδη στην εκπομπή The 2night show. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάλιστα, εκνευρίστηκε.

Ο παρουσιαστής της Φάρμας, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο Γιώργος Λιανός είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ενώ είναι ταλαντούχος, εύστροφος για πολλά χρόνια ήταν στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης, ήταν αδικημένος. Να, λοιπόν τι γίνεται όταν μία στιγμή δώσεις μία ευκαιρία σε έναν τέτοιο άνθρωπο, αυτός λάμπει. Μου αρέσει πάρα πολύ».

Πρωινό Τανιμανίδη ένταση

Αυτή η δήλωση βρήκε αντίθετο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος είπε πως δεν είναι παρουσιαστής δεύτερης γραμμής ο Γιώργος Λιανός.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως συμφωνεί με τον Σάκη Τανιμανίδη, τονίζοντας πως πρέπει να σου ταιράζει το project που αναλαμβάνεις.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Ο Σάκης ήταν διεκπεραιωτικός στο survivor, ενώ ο Λιανός έχει ατάκα… Ο Λιανός ιδρώνει την φανέλα, ο Τανιμανίδης αν δεν είχε να πει αυτά που είχε, να είναι διεκπεραιωτικός δεν μπορούσε να το κάνει, το φοβόταν… το παίρνω πίσω. Φοβόταν να το κάνει!».

Ένταση στο Πρωινό - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας

Έξαλλος έγινε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα πρώτα πλάνα από τη Φάρμα αλλά και την πρώτη δοκιμασία που όρισε ο επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου.

Προβλήθηκε λοιπόν στην εκπομπή μερικά αποσπάσματα από την δοκιμασία, η οποία ήταν να φτιάξουν ένα κοτέτσι, κάτι που προκάλεσε τον κακό χαμό στην εκπομπή, και όχι μόνο.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας για την φάρμα

Ο παρουσιαστής στο άκουσμα της ανακοίνωσης του επιστάτη, δεν δίστασε να προχωρήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα, δηλώνοντας ότι είναι απίστευτα δύσκολο να φτιάξει κάποιος ένα κοτέτσι.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ρε παιδιά ένα κοτέτσι, δουλεύετε;», με τους συνεργάτες του να δηλώνουν το αντίθετο.

Και αμέσως μετά είπε: «Επειδή είμαστε στον Ant1 πρέπει να γλείφουμε τον Ant1, εγώ έχω μάθε όπου κι είμαι να τα λέω».