Επίθεση με βιτριόλι: «Τα εγκαύματα της Ιωάννας είναι βαθιά και εκτεταμένα»

«Η μάσκα έχει λειτουργικό χαρακτήρα και όχι ψυχολογικό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: «Τα εγκαύματα της Ιωάννας είναι βαθιά και εκτεταμένα»

Η γιατρός της Ιωάννας, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε η επίθεση με βιτριόλι, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο Ευτυχείτε και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους φοράει τη μάσκα ενώ αναφέρθηκε και στα εγκαύματα που έχει στο σώμα της.

Η κυρία Μαρία Καλοφώνου είπε επίσης πως η Ιωάννα, που σπάει τη σιωπή της μετά από αρκετούς μήνες, είδε πριν ακόμα φύγει από το νοσοκομείο το πρόσωπό της ενώ τόνισε πως είναι πολύ δυνατή ψυχολογικά, γεγονός που την έχει βοηθήσει στη διάρκεια της θεραπείας της.

Οι δηλώσεις της γιατρού της Ιωάννας

«Τα εγκαύματα είναι πολύ βαθιά και εκτεταμένα σε μεγάλο σημείο του σώματος. Εκτός από το πρόσωπο, έχει καεί και ο θώρακας ενώ υπάρχουν κάποια εγκαύματα και στην πλάτη.

Η Ιωάννα γνωρίζει την αλήθεια από την πρώτη στιγμή, δεν της κρύψαμε κάτι. Της δίναμε σιγά σιγά βέβαια τα κομμάτια αλλά δεν της είπαμε ψέματα. Είναι διαφορετικό να στο λέει κάποιος και διαφορετικό να το βιώνεις.

Επίθεση με βιτριόλι μάσκα

Η μάσκα δεν είναι για το ψυχολογικό κομμάτι αλλά υπάρχει για να πιέζει τις ουλές και να βελτιώνει την κατάστασή τους. Βοηθάει και στην ελαστικότητα του δέρματος. Το πρόβλημα με τα εγκαύματα είναι ότι οι ουλές "τραβάνε" το πρόσωπο. Η πίεση που προσφέρει η μάσκα είναι ένας από τους τρόπους αντιμετώπισης.

Η Ιωάννα έχει δει το πρόσωπό της πριν φύγει από το νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή έχει δίπλα της ψυχολογική υποστήριξη. Από την αρχή μας βοηθούσε, είναι πολύ δυνατό κορίτσι. Δεν τα παράτησε ποτέ. Όταν είχε τα απανωτά χειρουργεία, έμεινε δυνατή και ρώταγε πότε θα έρθει το επόμενο», είπε χαρακτηριστικά η γιατρός της Ιωάννας.

Μίνα Αρναούτη: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια προς την Ιωάννα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Η Μίνα Αρναούτη βλέποντας τα αρνητικά σχόλια χρηστών των social media προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία είναι η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Τα αρνητικά αυτά σχόλια να σημειώσουμε πως έγιναν, μετά από συνέντευξη που παραχώρησε η κοπέλα, σε γνωστό περιοδικό, αλλά και εξαιτίας της φωτογραφίας που δημοσιεύθηκε όπου φαίνεται το πρόσωπο της για πρώτη φορά μετά την επίθεση.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ανάρτησε μερικά από αυτά τα σχόλια στο λογαριασμό της στο Facebook και έγραψε αναλυτικά:

«Μερικά σχολια ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας, που βρήκαν τη συνέντευξη κ το εξώφυλλο της Ιωάννας ως ευκαιρία για να γίνει διάσημη! Ούτε έχουν αναλογιστεί ότι δεν θα ήθελε να δώσει ποτέ αυτή τη συνέντευξη με τη φωτογραφία της. Δεν μπορούν καν να σκεφτούν ότι δεν θα ήθελε κάνεις να γίνει διάσημος ως μια εκδοχή του εαυτού του που δεν είχε φανταστεί, μια εκδοχή που μόνο εφιάλτης θα ήθελε να ήταν. Ντροπή! Μη δείτε άνθρωπο να πονάει να του δώσετε μια να πάει πιο κάτω! Καμιά συμπόνια! Τη μεγαλοψυχία σας την δείχνετε μόνο σε νεκρούς».

Μίνα Αρναούτη ξέσπασμα για την Ιωάννα