Survivor 4: Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις Κονδυλάτου - Ατζούν για το My style rocks

Πολύ κοντά για να τον δούμε κριτή του show μαζί με τον Λάκη Γαβαλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις Κονδυλάτου - Ατζούν για το My style rocks

Όπως φαίνεται μπορεί ο Περικλής Κονδυλάτος να αποχώρησε από το Survivor 4, ωστόσο, πολύ σύντομα θα τον δούμε και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Συγκεκριμένα, μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι συζητήσεις με την Ατζούν Μίντια και τον ΣΚΑΙ για να είναι στην κριτική επιτροπή του My style rocks.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, ακόμη δεν έχουν μιλήσει για υπογραφές, αφού ακόμη βρίσκονται στις συζητήσεις. Ενώ, στο πλευρό του φαίνεται πως θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τον συγκεκριμένο ρόλο.

Αν τελικά πάντως κλείσει η συμφωνία, σίγουρα θα δούμε να πετάγονται απίστευτες ατάκες από το στόμα του Περικλή Κονδυλάτου προς τις παίκτριες.. Επίσης, σε συζητήσεις για την παρουσίαση του My style rocks είναι και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Η αποστομωτική απάντηση του Κονδυλάτου για το αν ξυρίζονται οι γυναίκες στο επίμαχο σημείο

Ο Περικλής Κονδυλάτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία αποστομωτική απάντηση που έδωσε σε έναν διαδικτυακό του φίλο ο οποίος αναρωτήθηκε αν οι γυναίκες στο Survivor ξυρίζονται στο επίμαχο σημείο.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Περικλής Κονδυλάτος είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media, ενώ εντύπωση έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις του για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Αυτή τη φορά λοιπόν αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και ανέβασε μία συνομιλία που είχε με έναν follower στο Instagram.

Ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε με χιούμορ στη συγκεκριμένη ερώτηση.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Τους το ξύριζα εγώ και μετά τους το έτριβα με ενυδατική κρεμούλα με κυκλικές κινήσεις».

Survivor 4 Κονδυλάτος