Δημήτρης Λιγνάδης: Στο κελί με τον προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας

Δύο υποθέσεις που ξέσπασαν η μία μετά την άλλη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Λιγνάδης: Στο κελί με τον προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης, στις φυλακές της Τρίπολης στις οποίες κρατείται, βρίσκεται συγκρατούμενος στο κελί μαζί με τον προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας.

Πρόκειται για μία υπόθεση που βγήκε στην επιφάνεια λίγο μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τον δικό της βιασμό από άνθρωπο της ομοσπονδίας.

Η νεαρή αθλήτρια μίλησε για την δική της περίπτωση και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για έναν βιασμό τον οποίο «έθαψαν» οι άνθρωποι της ομοσπονδίας.

Δημήτρης Λιγνάδης συγκρατούμενος

Η συνάντηση του προπονητή με τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή

Οι εξελίξεις λοιπόν προχώρησαν και ο προπονητής, ο οποίος δήλωσε πως ήταν ζευγάρι με την αθλήτρια, βρέθηκε στις φυλακές Τρίπολη, ενώ λίγο καιρό μετά μεταφέρθηκε εκεί και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της ζωή του, αλλά δεν έχει πολλές επαφές με τους συγκρατούμενούς του.

Τρώει κανονικά τα φαγητά της φυλακής και είναι σχεδόν αμίλητος.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Από τη φωνή του καταλαβαίνω ότι είναι εντάξει»

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, επικοινώνησε με την εκπομπή Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στην ψυχολογία που έχει ο γνωστός σκηνοθέτης μέσα στη φυλακή, ξεκαθαρίζοντας πως από την φωνή του ακούγεται εντάξει.

Ο ίδιος έχε προσπαθήσει να προστατέψει όσο μπορεί την υπόληψη του αδερφού του, και να σταθεί στο πλευρό του από τη μέρα της σύλληψής του.

Δημήτρης Λιγνάδης αδερφός

«Δε γνωρίζω επακριβώς σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι ο αδερφός μου. Από τη χροιά της φωνής του καταλαβαίνω ότι είναι εντάξει. Όσο εντάξει μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που έχει ισοπεδωθεί σε ηθικό και ψυχικό επίπεδο και έχει καταδικαστεί από το λαϊκό δικαστήριο»!