Πάνος Ιωαννίδης: «Δεν μας αφορούν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών»

«Δε γνωρίζω αν υπάρχουν ζευγάρια στο παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Ιωαννίδης: «Δεν μας αφορούν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εξήγησε πως οι εντάσεις που υπάρχουν μέσα στο σπίτι του MasterChef 5, δεν αφορούν τους τρεις κριτές οι οποίοι ασχολούνται μόνο με το μαγειρικό κομμάτι.

Ο αγαπημένος σεφ εξήγησε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάποιο ζευγάρι μέσα στο σπίτι ενώ τόνισε πως από τον πρώτο κιόλας κύκλο, οι τρεις κριτές επιλέγουν να απέχουν από τους καυγάδες ενώ όπως έχουμε δει από τα επεισόδια περιορίζονται σε σχόλια για την μαγειρική των παικτών.

Πάνος Ιωαννίδης MasterChef

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για το MasterChef 5

«Δε γνωρίζω αν υπάρχουν ζευγάρια στο παιχνίδι. Εμείς είμαστε μόνο στις διαδικασίες του παιχνιδιού στο στούντιο. Το τι κάνουν οι παίκτες μεταξύ τους, αυτό είναι δικό τους θέμα.

Εμείς όπως έχετε παρατηρήσει σε όλα τα MasterChef, απέχουμε. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι συντονισμού της ροής των παιχνιδιού και των διαδικασιών. Αυτό μας ενδιαφέρει. Και να κρατάμε βέβαια τις ισορροπίες πάνω στη ροή του παιχνιδιού. Δεν είναι δουλειά μας να μπαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες και το τι κάνει ο καθένας μεταξύ του. Αυτά δεν μας αφορούν» εξήγησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Πάνος Ιωαννίδης: Όταν πριν 11 χρόνια και αγνώριστος ήταν παίκτης του Top Chef στον ΑΝΤ1

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζάς, ένας από τους πιο αγαπητούς κριτές του MasterChef, αλλά και περιζήτητος σεφ και... εργένης. Ωστόσο, πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα 11 είχε περάσει και ο ίδιος από την θέση του παίκτη στο Top Chef που προβαλλόταν με επιτυχία στον ΑΝΤ1.

Μπορεί πλέον να βαθμολογεί και να δοκιμάζει τα πιάτα των παικτών στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, ωστόσο και ο ίδιος έχει περάσει από αυτή την θέση και γνωρίζει πολύ καλά το άγχος που επικρατεί.

Ο Πάνος Ιωαννίδης λοιπόν, είχε λάβει συμμετοχή στο Top Chef, ένα reality μαγειρικής με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ. Το εν λόγω reality τότε, ήταν μια προσπάθεια του σταθμού του Αμαρουσίου να "χτυπήσει" το MasterChef που παιζόταν εκείνη την περίοδο στο MEGA. Ωστόσο, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δεν το βοήθησαν να κάνει επιτυχία, με αποτέλεσμα μάλιστα, να μην το θυμάται σχεδόν κανείς.

Πάνος Ιωαννίδης Top Chef και MasterChef

Ο σεφ συμμετείχε στο παιχνίδι που προβλήθηκε το 2010 και τότε κριτές ήταν ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Απόστολος Τραστέλης και ο Ερβέ Προνζάτο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό καθώς, όπως είχε πει, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω γυρισμάτων.

«Πριν από 10 χρόνια είχα μπει ως παίκτης στο Top Chef. Αποφάσισα όμως πως θα έπρεπε να αποχωρήσω, καθώς αν έμενα, θα έχανα δύο πολύ σημαντικές δουλειές», είχε δηλώσει ο ίδιος.