MasterChef 5 trailer (12/3): Εντάσεις στο αποτέλεσμα της ομαδικής - «Δουλεύεις ή μας δουλεύεις;»

Σε δύσκολη θέση και οι δύο ομάδες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 trailer (12/3): Εντάσεις στο αποτέλεσμα της ομαδικής - «Δουλεύεις ή μας δουλεύεις;»

Το MasterChef 5 επιστρέφει (12/3) με ένα νέο εκρηκτικό επεισόδιο, στο οποίο οι κριτές θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας στους παίκτες και οι εντάσεις εννοείται πως δε θα λείψουν για ακόμα μία φορά.

Οι δύο ομάδες θα ακούσουν αρκετά σκληρά σχόλια από τους κριτές αν και όπως βλέπουμε αυτοί που θα έρθουν σε πιο δύσκολη θέση θα είναι οι Κόκκινοι, οι οποίοι για ακόμα μία φορά θα τσακωθούν μεταξύ τους. Η συνεργασία του Διονύση με τη Μαρίνα δεν πάει και τόσο καλά και κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη.

MasterChef 5 trailer

Έτσι όλα δείχνουν πως θα είναι και οι χαμένοι της δοκιμασίας, ενώ γνωρίζουμε πως ο Κωστής θα αποχωρήσει από το παιχνίδι ξανά.

Δείτε το τρέιλερ του MasterChef 5 (12/3)

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Το "καρφί" του Ιωάννη στον κολλητό του Διονύση - «Τον έχω πιάσει να κάνει κωλοτούμπες»

Η κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των κου κου, βρέθηκε στα backstage του MasterChef 5 και οι διαγωνιζόμενοι έκαναν δηλώσεις στις κάμερες, με τον Ιωάννη να πετάει το "καρφί" του στον Διονύση, με τον οποίο λένε πως είναι κολλητοί.

«Έτσι όπως χρησιμοποίησε η Μαρία τα πλεονεκτήματά της, χαίρομαι πάρα πολύ που δεν με άφησε εκτός και μπόρεσα και μαγείρεψα σήμερα. Για μένα φέρθηκε πολύ τίμια, μόνο και μόνο από τις κινήσεις της ανέβηκε πολύ στα μάτια μου», είπε αρχικά ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

«Δεν θα σου πω ψέματα γιατί είμαι πολύ κακός ψεύτης. Έχω αναφερθεί στον Στέφανο γι’ αυτό. Αλλά με τον Στέφανο ότι λέμε on camera, το συζητάμε και μέσα στο σπίτι. Έχω πιάσει και τον Διονύση να κάνει κάποιες κωλοτούμπες», αποκάλυψε, ο πιο αντιπαθητικός παίκτης σύμφωνα με εσάς.