Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βασίλης Τερλέγκας: «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά»

Οι αποκαλύψεις για το είδος μουσικής του

Βασίλης Τερλέγκας: «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά»
News 11.03.2021 16:15
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «σκυλάς» που πολλοί έχουν πει για τον ίδιο.

«Το βιώνω πολύ δύσκολο όλο αυτό με τον κορονοϊό και την καραντίνα, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, έχω πάρει 20 κιλά. Το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έγραψα ποτέ είναι οι Στροφές. Το “καψούρα” να το πούμε για τους σκύλους.

Με ενοχλεί να με λένε σκυλά, δεν είναι καψούρικο, είναι συναισθηματικό. Συνάδελφοί μου με λέγανε σκύλο, χωριάτη», είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ο Βασίλης Τερλέγκας πρόσθεσε επίσης: «Η εκκλησία είναι ένα καταφύγιο. Δεν ξέρω αν κολλάς ή δεν κολλάς κορωνοϊό, εγώ κοινώνησα». Στην εκπομπή Love it, μίλησε και ο φίλος του Γιώργο Κορόμι και έκανε αποκαλύψεις.

Βασίλης Τερλέγκας: «Έφαγα πολύ ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος μίλησε για τον ρατσισμό που δέχτηκε επειδή είπε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι.

«Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαταραχή πανικού. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου αυτό που έπαθα. Τη νύχτα γίνονται λιγότερα από τη μέρα.

Η δουλειά μου δεν έχει τόσα προβλήματα όσα μπορείς να φανταστείς. Η νύχτα είναι στην κουλτούρα του Έλληνα να διασκεδάζει. Δεν μπορώ εγώ να παρεκκλίνω, ως καλλιτέχνης», είπε αρχικά.

Ο Βασίλης Τερλέγκας πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί και να υπήρξαν πισώπλατα μαχαιρώματα. Εγώ έφαγα πάρα πολύ ρατσισμό γιατί πιστεύω στο Χριστό και γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέμος Μπεγνής: «Δεν συμφωνώ με την ''τσίχλα'' που έχει γίνει αυτό. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά»

Ιβάν Σβιτάιλο: «Ήμουν για πολλά χρόνια η χαζή Ρωσίδα που δεν πάει με άντρες»

Share