Survivor 4 - Δημήτρης Στρέπκος: «Ο Κόρο δεν πολυμιλάει, είναι πολύ "εσωτερικός"»

«Φοβόταν ότι δε θα τον πάρουν στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Δημήτρης Στρέπκος: «Ο Κόρο δεν πολυμιλάει, είναι πολύ

Ο Δημήτρης Στρέπκος, είναι στενός φίλος του Γιώργου Κορόμι από το Survivor και έτσι, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Love it, μίλησε για την αυθεντικότητα που δείχνει ο φίλος του μέσα στο παιχνίδι ενώ ξεκαθάρισε πως στη ζωή του είναι πολύ ήσυχος και εσωστρεφής.

Ο Κόρο έχει βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες μέρες στο παιχνίδι λόγω της κόντρας του με τον Τριαντάφυλλο ενώ μόλις στο χθεσινό επεισόδιο ήρθε σε ρήξη με τον Αλέξη Παππά και ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες.

Οι δηλώσεις του φίλου του Γιώργου Κορόμι

«O Κόρο είναι φίλος μου. Γνωριστήκαμε πριν οκτώ χρόνια στη Μύκονο που δούλευε σαν μπάρμαν. Έκανα μπάνιο και έβλεπα ότι όλοι μαζεύονται σε ένα μπαρ, “τι γίνεται εκεί λέω”. Ο μόνος που φορούσε μπλούζα ήταν ο Γιώργος. Μετά έγινε το πάρτι της Dsquared όπου είχε πάρει μέρος.

Στα show μου μετά, στα fashion clip έπαιρνα πάντα τον Γιώργο και γίναμε φίλοι. Πήγα στο μαγαζί που ξεκίνησε, μετά πήρα τη μαμά του στο ατελιέ μου, δουλεύει εκεί η κυρία Μαρία. Κάνει συγκλονιστικές τσάντες, είναι κούκλα. Όλη η οικογένεια είναι πολλή όμορφη. Δεν τον ξέρω επειδή απλά συνεργαστήκαμε σε μια επίδειξη. Τον ξέρω πολλά χρόνια.

Κόρο Survivor

Η μαμά του το βλέπει φανατικά και παραπονιέται γιατί γενικά κοιμάται νωρίς και τώρα με το Survivor κοιμάται πολύ αργά. Πεθαίνει για τον Γιώργο. Μου λέει ότι χαίρεται γιατί είναι αυθεντικός και δεν έχει αλλάξει καθόλου είναι όπως και στο σπίτι.

Ο Γιώργος δεν πολυμιλάει. Είναι ένας άνθρωπος πολύ εσωτερικός, αυτό που βλέπετε δεν είναι fake. Είναι ένας άνθρωπος που γυμνάζεται πάρα πολύ, πολλά χρόνια πηγαίνει και κάνει camping μόνος του, εξορμήσεις, βουτάει σε θάλασσες με φιάλες. Tου αρέσει να ζει χωρίς κινητό, να ψαρεύει, είναι τύπου Survivor. Ξέρω για τη σχέση του αλλά δεν την έχω γνωρίσει προσωπικά.

Όταν τον είδα τελευταία φορά ήταν πολύ σκεπτικός και ανθρώπινος, φοβόταν ότι δε θα τον πάρουν. Του άρεσε πολύ, ζει για αυτό. Από αυτούς που είναι εκεί δε νομίζω ότι ήξερε κάποιον», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Στρέπκος.

Survivor 4 - Στατιστικά: Χειρότερος παίκτης στους Κόκκινους ο Ντάφυ

Επειδή έγινε αρκετός ντόρος στο χθεσινό (10/03) επεισόδιο του Survivor για τις αγωνιστικές επιδόσεις του Τριαντάφυλλου το Youweekly.gr έκανε τη χάρη του... Γιώργου Κοψιδά και έψαξε τα στατιστικά!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε! Τελευταίος παίκτης αγωνιστικά από την κόκκινη ομάδα είναι ο Ντάφυ! Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση! Επειδή ο τραγουδιστής επικαλέστηκε πως έχει ίδιες νίκες με τον Γιώργο Κοψιδά, η αλήθεια είναι διαφορετική! Ο ηθοποιός είναι αρκετά πιο ψηλά από τον τραγουδιστή!

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στην προτελευταία θέση συνολικά, πάνω μόνο από τον Καλίδη και δύσκολα αυτό θα αλλάξει, ειδικά τώρα που το ηθικό του είναι στα πατώματα!

Ο Τριαντάφυλλος σε 70 αγώνες έχει 22 νίκες και 48 ήττες με ποσοστό επιτυχίας στο 31,4%! Δηλαδή περίπου κερδίζει λιγότερες από μια στις τρεις αναμετρήσεις του. Ο παίκτης που βρίσκεται από πάνω του στην ομάδα των κόκκινων είναι ο Παύλος Γαλακτερός με 34,8% στις νίκες, ενώ επειδή τοποθέτησε στην ίδια κλίματα τον Γιώργο Κοψιδά, ο τελευταίος έχει ποσοστό 53,2%!

Survivor 4 - Στατιστικά

Survivor 4 - Στατιστικά ντάφυ

Survivor 4 - Στατιστικά κοψιδάς