Survivor 4 - highlights 10/3: Οι επιθέσεις στον Τριαντάφυλλο, οι αποκαλύψεις της Ελευθερίου και η αποχώρηση του Ταβλαδάκη

Έγινε το... έλα να δεις στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 10/3: Οι επιθέσεις στον Τριαντάφυλλο, οι αποκαλύψεις της Ελευθερίου και η αποχώρηση του Ταβλαδάκη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε να γίνεται επίθεση από μερικούς παίκτες της Κόκκινης ομάδας στον Τριαντάφυλλο, η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε αποκαλύψεις, ενώ στο συμβούλιο αποχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Αυτά είναι τα highlights 10/3 του Survivor 4

Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με την ομάδα του - «Δεν θα σε ψήφιζα αν δεν μιλούσες πίσω από τη πλάτη μου»

Με το καλησπέρα σας στο Survivor, ο Γιώργος Κορόμι και ο Τριαντάφυλλος τσακώθηκαν για τις υποψηφιότητες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κορόμι που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, ενοχλημένος με την στάση του Τριαντάφυλλου που έπιανε τους παίκτες και τους έλεγε πως πρέπει να προτρέψουν τον Γιώργο Κορόμι να μην τον ψηφίσει, τελικά τον ψήφισε.

Ο Ντάφι από την μεριά του έπεσε από τα σύννεφα και θεώρησε πως δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι φίλοι. Μάλιστα επέμενε στο ότι δεν έχει πιάσει στα κρυφά κανέναν παίκτη να του «βάλει λόγια».

Οι μισή μπλε ομάδα έστησε χορό και η τριάδα «στην απ'έξω»

Ένα απίστευτο σκηνικό παρακολουθήσαμε στην έναρξη του χθεσινού επεισοδίου όταν η μπλε ομάδα πανηγύρισε την νίκη της με χορούς και τραγούδια.

Μόνο που στον χορό δεν παρευρίσκονταν όλοι, Άννα Μαρία, Τζέιμς και Νίκος κάπου στην παραλία συζητούσαν όσα έγιναν στο συμβούλιο και πιο συγκεκριμένα την στάση του Γιώργου Ταβλαδάκη που χαρακτήρισε την Άννα Μαρία ψεύτρα.

Αυτό το έκανε γιατί κατά την άποψή του, δεν ψηφίστηκε με λογικά κριτήρια αλλά σύμφωνα με την στρατηγική. Η τριάδα βέβαια συμφώνησε πως ο παίκτη έχει μπει «διαβασμένος» στο παιχνίδι και ξέρει τα κουμπιά όλων.

Aσημακόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος μου έταξε χρηματικό ποσό για να μην τον ψηφίσω»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κοψιδάς για τον Τριαντάφυλλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ύστερα από την ακραία αντίδραση του Τριαντάφυλλου στο συμβούλιο προς τον Γιώργο Κορόμι αποκάλυψε πως ο παίκτης έχει αρχίσει να τρελαίνεται και μάλιστα του είχε τάξει ένα χρηματικό ποσό όταν θα βγουν από το παιχνίδι με αντάλλαγμα να μην τον ψηφίσει.

Αλέξης Παππάς: «Η Άννα Μαρία που χάιδευε τα μαλλιά πριν το συμβούλιο»

Φαίνεται πως… όλος ο γυναικείος πληθυσμός θέλει τον Αλέξη Παππά, αφού ο ηθοποιός και μοντέλο αποκάλυψε άλλη μια ιστορία, σύμφωνα με την οποία, αυτή την φορά, η Άννα Μαρία Βέλλη τον πλησίασε.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αναφέρθηκε στο συμβούλιο του νησιού, όπου η συνάδελφός του έδειξε ως ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ταβλαδάκη, προσθέτοντας πως εκείνη, λίγο πριν συγκεντρωθούν οι δύο ομάδες, τον πλησίασε και τον άγγιξε στα μαλλιά.

Με αφορμή αυτό το θέμα, που έφερε στην επιφάνεια, ο Αλέξης «κατακεραύνωσε» για ακόμη μια φορά το παρεάκι των τριών, μιλώντας για την ηθική τους και το ότι δεν τον ψηφίζουν, ενώ είχαν πει πως σε κάθε ψηφοφορία αυτό θα έκαναν.

Τα έβαλε με την «τριάδα» η Ελευθερίου - «Ευτυχώς που μπήκαν νέα άτομα γιατί με βγάζατε χαζή»

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν άντεξε και ξέσπασε προς την «τριάδα» της μπλε ομάδας αποκαλύπτοντας ορισμένα ψέματα που έχουν πει.

Η παίκτρια, θιγμένη από την Άννα Μαρία που υποτίμησε την νοημοσύνης της ξέσπασε και μίλησε για ηθική. Μάλιστα βρήκε υποστηρικτές τον Γιώργο Ταβλαδάκη, τον Σάκη και την Μαριαλένα που επιβεβαίωσαν αυτά που είπε.

Μάλιστα η «μπάλα» πήρε και τον Τζέιμς ο οποίος όπως είπαν γυρίζει και ξανά γυρίζει την «μπιφτέκα» αφού λέει πράγματα και την ίδια στιγμή αρνείται πως τα έχει πει.

Τα έβαλαν με τον Ντάφι και αυτός ξέσπασε σε κλάματα - «Είσαι ηθοποιός, φίδι»

Σε μια απίθανη επίθεση προχώρησε ο Γιώργος Κορόμι προς τον Τριαντάφυλλο στο Survivor, με τον πρώτο να «λούζει» το συμπαίκτη του και να τον αποκαλεί επανειλημμένα ως ηθοποιό.

Οι δυο τους είχαν έναν πολύ έντονο διάλογο στην παραλία των «Κόκκινων», με αφορμή την αντίδραση του τραγουδιστή στην υποψηφιότητά του προς αποχώρηση, καθώς τον υπέδειξε ο ίδιος ο «Κόρο», ο οποίος δεν έμεινε εκεί.

«Ευτυχώς που κατάλαβα τι ηθοποιός είσαι. Είσαι και καλύτερος ηθοποιός από τον Κοψιδά», του είπε χαρακτηριστικά, με τον «Ντάφι» να μην κρύβει τη στενοχώρια του μπροστά στην κάμερα και να δακρύζει με λυγμούς, τονίζοντας πως το ριάλιτι επιβίωσης τον έχει αλλάξει ως άνθρωπο.

Λίγο αργότερα και πριν αρχίσει το αγώνισμα επικοινωνίας, τόσο ο «Κόρο» όσο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος του επιτέθηκαν για ακόμη μια φορά, λέγοντας πως ο Τριαντάφυλλος λειτουργεί σαν φίδι και σπέρνει τη διχόνοια, ενώ έβριζε μετά το συμβούλιο, αναφέροντας και την αποκάλυψη περί χρηματικού ποσού.

Στους γιατρούς ο Τριαντάφυλλος - Ένιωσε αδυναμία

Στο αγώνισμα επάθλου παρατηρήσαμε πως ο Τριαντάφυλλος έλειπε από τον πάγκο των κόκκινων και λίγο μετά ήρθε και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Ο παίκτης που προηγουμένως τσακώθηκε με σχεδόν ολόκληρη την ομάδα του και πολλοί τον κατηγόρησαν για αθέμιτα μέσα, ένιωσε αδυναμία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στους γιατρούς.

Σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση είναι ο τραγουδιστής που σήμερα θα αποφασιστεί αν είναι αυτός που τελικά αποχωρεί από το νησί.

Νικητές του επάθλου επικοινωνίας οι Μπλε

Νικητές του επάθλου επικοινωνίας στο Survivor είναι οι Μπλε όπως και σας είχαμε ενημερώσει!

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες των κοντινών τους ανθρώπων και να επικοινωνήσουν με αυτόν τον τρόπο μαζί τους.

Η ομάδα που έχει διχαστεί κανονικά, αφού οι τσακωμοί πάνε και έρχονται, το βράδυ θα βρεθεί στο συμβούλιο του νησιού όπου ίσως αποχαιρετήσει κάποιο δικό της άτομο.

Μαριάνθη: «Η Καρολίνα βγάζει επιβλητικότητα και επιτακτικότατα απέναντί μου»

Μετά την ήττα των κόκκινων στο αγώνισμα επάθλου, είδαμε την Καρολίνα να λέει στην Μαριάνθη πως αγχώνεται υπερβολικά και δεν φέρνει πόντο.

Πιο συγκεκριμένα η Καρολίνα ης είπε πως καλύτερα να μην ξαναδιαλέξει την Μαριαλένα σε δεύτερο ματσάρισμα γιατί κατά την άποψή της την πιάνει ένα ψυχολογικό και δεν φέρνει νίκη.

Η Μαριάνθη από τη μεριά της απάντησε λέγοντας πως αυτή είναι η άποψή της και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τέλος την χαρακτήρισε επιβλητική και επιτακτική απέναντί της στο παιχνίδι.

Ντάφι: «Κόρο και Ασημακόπουλος θα με βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους»

Ο Τριαντάφυλλος είναι πλέον ο «στόχος» της κόκκινης ομάδας και ο ίδιος το έχει καταλάβει και περνάει στην αντεπίθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αφού όπως είπε πέρασε δύο μέρες απομονωμένος από την ομάδα του τώρα επιστρέφει πιο δυνατός και δεν θα αφήσει αυτό το περιστατικό να τον καταβάλει.

Αντίθετα περνά στην αντεπίθεση και όπως είπε θα βρίσκεται συνέχεια απέναντι στον Κόρο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο που νωρίτερα είχαν καυγάδες με τον ίδιο.

Κόρο: «Με τον Τριαντάφυλλο δεν θα μοιραστώ τα ψάρια που έπιασα»

Εκνευρισμένος είναι ο Γιώργος Κορόμι με την στάση του Τριαντάφυλλου καθώς τον θεωρεί «ηθοποιό» και πλέον δεν μιλάνε κάν!

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας που πολύ συχνά φέρνει πολλές ψαριές στην ομάδα, αυτή τη φορά ανακοίνωσε στην κάμερα πως θα μοιραστεί τα ψάρια με όλη την ομάδα αλλά όχι με τον Τριαντάφυλλο.

Σε αντίποινα περνά λοιπόν αλλά σε αντίστοιχη θέση βρίσκεται και ο τραγουδιστής της καλύβας.

O Γιώργος Ταβλαδάκης αποχώρησε

Στο συμβούλιο του νησιού, το οποίο είχε τα πάνω του και τα κάτω του τελικά έφερε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Γιώργου Ταβλαδάκη.

Ο παίκτης βγήκε υποψήφιος ύστερα από την απόφαση της Άννας Μαρίας να τον υποδείξει με τον ίδιος να έχει αρκετά νεύρα για αυτό.

Ωστόσο το κοινό έδειξε πως δεν έχει ακόμα αγαπήσει τον νέο παίκτη της μπλε ομάδας.

ταβλαδάκης αποχωρεί