Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με την ομάδα του - «Δεν θα σε ψήφιζα αν δεν μιλούσες πίσω από τη πλάτη μου»

Και αυτοί του απάντησαν...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με την ομάδα του - «Δεν θα σε ψήφιζα αν δεν μιλούσες πίσω από τη πλάτη μου»

Με το καλησπέρα σας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Κορόμι και ο Τριαντάφυλλος τσακώθηκαν για τις υποψηφιότητες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κορόμι που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, ενοχλημένος με την στάση του Τριαντάφυλλου που έπιανε τους παίκτες και τους έλεγε πως πρέπει να προτρέψουν τον Γιώργο Κορόμι να μην τον ψηφίσει, τελικά τον ψήφισε.

Ο Ντάφι από την μεριά του έπεσε από τα σύννεφα και θεώρησε πως δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι φίλοι. Μάλιστα επέμενε στο ότι δεν έχει πιάσει στα κρυφά κανέναν παίκτη να του «βάλει λόγια».

O καυγάς του Ντάφι με τους κόκκινους

Survivor 4 spoiler 10/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Χαμός χαμός χαμός! Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε αυτό που σας έχουμε γράψει από την αρχή της εβδομάδας, μοιρασμένες οι ασυλίας! Δευτέρα Κόκκινοι, Τρίτη Μπλε (με μεγάλη τσατσιά αλλά ας είναι). Σήμερα 10/3; Που έχει έπαθλο επικοινωνίας; Εδώ είμαστε για να τα πούμε όλα!

Από το trailer είναι ολοφάνερο πως η κατάσταση στην Κόκκινη ομάδα δεν είναι καθόλου καλή. Μετά τον άγριο καυγά που ακολούθησε όταν τελείωσε το συμβούλιο με πρωταγωνιστεί τον Ντάφη, οι Κόκκινοι, τάσσονται εναντίον του Τριαντάφυλλου και είναι ολοφάνερο πως ο ίδιος "σπάει" και πέφτε ψυχολογικά.

Από την άλλη πλευρά, η παραλία της Μπλε ομάδας δεν υπάρχει πουθενά. Άκρα του τάφους σιωπή αλλά εμείς γνωρίζουμε πως ούτε εκεί είναι καλά τα πράγματα. Ο Καλίδης μετά τα χθεσινοβραδινά δεν είναι καλά, δεν έκλεισε μάτι το βράδυ.

Όπως καταλαβαίνετε ούτε Μπλε ούτε Κόκκινοι είναι σε φάση να αγωνιστούν αλλά οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απαράβατοι! Αγώνας επικοινωνίας σήμερα, ένα από τα σημαντικότερα έπαθλα και η αλήθεια είναι όλοι θέλουν να κερδίσουν. Η επικοινωνία με τα άτομα που αγαπάνε και τους λείπουν είναι η μόνη τους σωτηρία για να μπορέσουν να επιβιώσει ο καθένας προσωπικά στο παιχνίδι.

Μπορεί για την αποχώρηση να είμαι σίγουρη, αλλά για την ομάδα ακόμα κρατάω κάποια επιφύλαξη. Μπλε έχουν προβάδισμα αν δεν αγωνιστεί ξανά ο Καλίδης αλλά θα επανέλθω σίγουρα σε λίγο. Συντονιστείτε.

UPDATE!

Σας το είπα, προβάδισμα οι Μπλε. Έχουμε απόψε άλλη μια νίκη των μπλε