Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση ο Καλίδης μετά τα χθεσινά

Αισθάνθηκε άσχημα που τον έβγαλαν από το παιχνίδι, δεν κοιμήθηκε το βράδυ

Survivor 4: Ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση ο Καλίδης μετά τα χθεσινά
Survivor 10.03.2021 10:42
Από Έφη Εκίζογλου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στον αγώνα της δεύτερης ασυλίας, είδαμε μια απίστευτη ανατροπή. Οι Κόκκινοι ήταν ένα βήμα πριν τη νίκη και στο πιο κρίσιμο σημείο ο Πάνος Καλίδης προσποιήθηκε(;) ότι είχε πόνο στο πόδι και αποχώρησε από τον αγώνα δίνοντας την θέση του στον Ταβλαδάκη που έπαιξε απέναντι από τον Ασημακόπουλο και τελικά πήρε τον πόντο.

Από εκεί ξεκίνησε ένας απίστευτος εκνευρισμός στους Μπλε από την πλευρά της μιας υποομάδας, του Τζέιμς, που έλεγαν ότι κάνουν αυτά που κοροϊδεύουν και η Άννα Μαρία φώναζε γιατί δεν έδωσαν τον Πάνο για αποχώρηση αφού δεν προσφέρει αγωνιστικά.

Αυτή ήταν η αρχή του τέλους, αφού μετά το περιστατικό αυτό το παιχνίδι γύρισε και τελικά τη νίκη πήραν οι Μπλε με τον Γιώργο Κοψιδά να εξοργίζεται και να πετάει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε όλο αυτό, ωστόσο, ο Πάνος Καλίδης έμεινε με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει κουβέντα.

Ποια η κατάσταση του Πάνου Καλίδη μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ο Πάνος Καλίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, όπως έχουμε δει στο παιχνίδι. Χαμηλών τόνων, ακούει πολλά και μιλάει ελάχιστα όταν νιώθει πως φτάνει σε μεγάλο σημείο αδικίας. Μετά το χθεσινό περιστατικό στο αγώνισμα ασυλίας ο άνθρωπός μου από τον Άγιο Δομίνικο με ενημέρωσε ότι ο Πάνος Καλίδης είναι ριγμένος πολύ ψυχολογικά και γιατί κατάλαβε πως όντως η ομάδα του δεν τον στηρίζει καθόλου αγωνιστικά και τον θεωρεί πολύ πολύ κατώτερο αλλά και γιατί εκείνος έκανε κάτι τέτοιο.

Ο Πάνος Καλίδης συνειδητοποίησε ότι έκανε κάτι που στην πραγματική του ζωή, εκτός παιχνιδιού, δεν θα το έκανε πολύ γιατί ήταν μεγάλη αδικία και νιώθει σιγά σιγά ότι χάνει τον εαυτό του και είναι κάτι που άπειρες φορές έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για την ψυχολογία και τις αποφάσεις που θα πάρει. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο Ντάφυ τσακώθηκε με όλους τους Κόκκινους

Survivor 4 spoiler 10/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

Share