Survivor 4 Highlights (9/3): Το κόλπο με τον Καλίδη, τα βλέμματα Σάκη - Ελευθερίας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έγινε χαμός χθες στον Άγιο Δομίνικο και σας τα έχουμε όλα εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Highlights (9/3): Το κόλπο με τον Καλίδη, τα βλέμματα Σάκη - Ελευθερίας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμα ένα εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor 4 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/3) και εμείς, όπως πάντα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από το κόλπο των Μπλε με τον αγώνα του Πάνου Καλίδη για να νικήσουν, στα βλέμματα που αντάλλαξε ο Σάκης με την Ελευθερία και στους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights του χθεσινού (9/3) επεισοδίου του Survivor 4

Αλέξης για Τζέιμς και Νίκο - «Είναι και οι δύο κακοί χαρακτήρες»

Ο Τζέιμς Καφετζής άρχισε ξανά τις απειλές στο Survivor, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να μιλά στην Ελευθερία Ελευθερίου και να τονίζει, ότι η στρατηγική της κλίκας της δε θα μείνει αναπάντητη.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Αλέξη Παππά να αναφέρει, ότι θα ήταν προτιμότερο να φύγει ο Νίκος Μπάρτζης και όχι ο Τζέιμς από την ομάδα του, καθώς ο τελευταίος είναι πολύ δυνατός αγωνιστικά και το πλήγμα θα ήταν μεγάλο, με τον Πάνο Καλίδη, παράλληλα, να μιλά στον Γιώργο Ταβλαδάκη για τον ψυχολογικό «πόλεμο» που υφίσταται τελευταία, τη στιγμή που πρώην συμπαίκτης τους ενημέρωσε για την επιστροφή του.

Η Ελευθερία, κάπου εκεί, αναφέρθηκε σε μια κουβέντα, που είχε με τον Τζέιμς, λέγοντας πως της ανέφερε, ότι «αν παίζετε εσείς το δικό σας παιχνίδι, θα παίξουμε κι εμείς το δικό μας», με ευθεία απειλή για απάντηση από τον ίδιο, τον Νίκο και την Άννα Μαρία, ότι θα δώσουν υποψήφια είτε την ίδια είτε την Χριστίνα.

Κώστας: «Ο Μπάρτζης είναι το πίτμπουλ του Τζέιμς»

Στο χθεσινό επεισόδιο Survivor, είδαμε τον Κώστα Παπαδόπουλο να σχολιάζει την κλίκα μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος είναι το πιτμπουλ του Τζέιμς και παρεμβαίνει για τον ίδιο όποτε δεν μπορεί να υπερασπιστεί καλά τη θέση του.

Στο συμβούλιο παρακολούθησαν το θέατρο του παραλόγου κατά τον Κώστα και είδαν πως κατέρρευσε το χάρτινο κάστρο του Τζέιμς. Ακόμη, πιστεύει πως αν φύγει ο Νίκος θα αποδυναμωθεί και ο Τζέιμς με την σειρά του.

Ξέσπασε ο Νίκος Μπάρτζης στο αγώνισμα - «Ξυπνάτε, να φάμε θέλουμε»

Ξέσπασε στο χθεσινό αγώνα ασυλίας ο Νίκος Μπάρτζης όταν είδε πως η ομάδα του δεν βάζει τα δυνατά της για να νικήσει.

Δεν άντεξε λοιπόν ο παίκτης, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, και φώναξε στους συμπαίκτες του λέγοντας πως πρέπει να ξυπνήσουν γιατί το έπαθλο είναι και φαγητό και πρέπει να φάνε, Μάλιστα ο ίδιος όπως είχε «τα έφτυσε» στον στίβο.

Τέλος από την απόγνωση του τους φώναξε πως αν είναι να παίζουν έτσι αν φύγει από το παιχνίδι.

Φώναξαν στον Πάνο Καλίδη και τον έβγαλαν εκτός αγωνίσματος για να νικήσουν

Ένα απίστευτο σκηνικό είδαμε στο χθεσινό αγώνα ασυλίας στο Survivor όταν το σκορ είχε φτάσει στο 9-9 και κρίνονταν όλα στον πόντο!

Εκεί λοιπόν είδαμε τον Αλέξη Παππά να ξεκινάει μια κουβέντα λέγοντας πως επειδή όλα κρίνονται στον έναν πόντο δεν πρέπει να παίξει ο Πάνος Καλίδης ο οποίος δεν είναι καλός αγωνιστικά ώστε να νικήσουν.

Ο Σάκης Κατσούλης υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή όμως βρήκε αντιμέτωπους την Άννα Μαρία και τον Τζέιμς οι οποίοι επέμεναν πως για να φάνε θα πρέπει να βάλουν να παίξει ένας καλός παίκτης. Μάλιστα ο τραγουδιστής έχει δηλώσει πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το επίμονο βλέμμα του Κατσούλη στην Ελευθερίου και η παρατηρήτρια Μαριαλένα

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη να κοιτάζει επίμονα την Ελευθερία Ελευθερίου, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη… παρατηρήτρια της κατάστασης.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με ένα νέο ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού φαίνεται πως ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιριστής έχει πλησιάσει την τραγουδίστρια. Η ίδια, άλλωστε, είναι μια γοητευτική γυναίκα και θα μπορούσε, φυσικά, να κάνει έναν άνδρα σαν τον Σάκη, που έχει επίσης δικαίως τις κατακτήσεις του, να ενδιαφερθεί.

Εκείνη, όμως, που ίσως… δεν εγκρίνει αυτό το ειδύλλιο, είναι η Μαριαλένα. Το φοβερό στιγμιότυπο δείχνει τον Σάκη να έχει… κολλήσει το βλέμμα του στην Ελευθερία, μετά τον πόντο που εκείνη πήρε, αλλά τη Μαριαλένα να απαντά με ένα «φονικό» μάτι.

Νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας οι Μπλε

Μοιρασμένες πήγαν οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα στο Survivor όπως και σας είχαμε πει, έτσι νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλία είναι οι Μπλε.

Δεν πανηγύρισε ο Νίκος Μπάρτζης την νίκη της ομάδας του

Ένα συγκλονιστικό αγώνα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor αφού οι δύο ομάδες έφτασαν στο 9-9 και τελικά την νίκη πήραν οι Μπλε.

Ο Νίκος Μπάρτζης λίγο πριν το τέλος είχε ξεσπάσει και μίλησε με έντονο τόνο στους συμπαίκτες του γιατί κατά την άποψή του δεν έβαλαν το 100% των δυνάμεων τους.

Στο τέλος του αγώνα αν και η Μπλε ομάδα νίκησε παρατηρήσαμε τον Νίκο να μην πανηγυρίζει και να φεύγει προς τα πίσω. Δύσκολα τα πράγματα για τον υποψήφιο προς αποχώρηση...

Eξαλλος ο Κοψιδάς με τους Μπλε για το πέναλτι - «Ντροπή σας»

Πυρ και μανία με την μπλε ομάδα στο Survivor ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος «ξέσπασε» για την απόφασή τους να μη βάλουν τον Πάνο Καλίδη να παίξει, με τον τραγουδιστή να προσποιείται πως τραυματίστηκε.

Οι «Μπλε» ήταν εκείνοι, που κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας με μια απίστευτη ανατροπή από το 8-5, για να πάρουν το ματς με 10-9 στο τέλος, χάρη στις βολές του Τζέιμς Καφετζή. Πριν από αυτόν τον πόντο, όμως, είχε έρθει το 9-9 του Γιώργου Ταβλαδάκη, που έπαιξε στη θέση του Καλίδη σε πέναλτι υπέρ των «Κόκκινων», αφού ο τελευταίος έκανε τον τραυματία και δεν αγωνίστηκε.

Το τελικό αποτέλεσμα άφησε απογοητευμένη την κόκκινη ομάδα και ο Κοψιδάς δεν το ξέχασε, χτυπώντας ό,τι υπήρχε μπροστά του και πετυχαίνοντας κατά λάθος τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, που αντέδρασε έντονα. «Είναι ντροπή σας», τους είπε ο ηθοποιός, όντας έξαλλος.

Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Γιώργος Κορόμι

Νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας βγήκαν οι Μπλε και οι Κόκκινοι πήγαν για ατομική ασυλία όπου νικητής όπως και σας είχαμε πει βγήκε ο Κόρο!

Οι κόκκινοι θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση και ο Κόρο να δείξει κάποιον όπως και η Άννα Μαρία.

Ο παίκτης που είναι και από τους πιο δυνατούς της ομάδας τους θα επιλέξει με βάση την δύναμη στα αγωνίσματα όπως και έχει δηλώσει εδώ και καιρό.

Αννα Μαρία εναντίον Μαριλένας - «Δε μου δώσατε αλάτι…»

Ο κακός χαμός έγινε ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Μαριαλένα μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας όταν οι δυο παίκτριες διαφώνησαν σχετικά με τις ψήφους που έχουν δώσει.

Εδώ και μέρες η μεταξύ τους σχέση έχει σπάσει και έχουν πια χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, η Μαριαλένα από την μεριά της ψήφισε τον Τζέιμς στην ψηφοφορία γιατί δεν της άρεσε η αντιμετώπιση που είχε απέναντί της όσον αφορά τον Σάκη.

Από τη μεριά της η Αννα Μαρία ήθελε να υπερασπιστεί τον φίλο της ο οποίος έφερε και τον τελευταίο πόντο στην ομάδα της, η κουβέντα τους δεν οδήγησε κάπου και οι δύο τους συνεχίζουν να βρίσκονται σε κόντρα.

Μαριάνθη, Γιώργος Ταβλαδάκης και Τριαντάφυλλος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά από ένα επεισόδιο με εντάσεις, τσακωμούς και πολλές ίντριγκες έφτασε το συμβούλιο του νησιού όπου βγήκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη λοιπόν, ο οποίος βγήκε υποψήφιος από την Μπλε ομάδα, η Κόκκινη έβγαλε μέσω ψηφοφορίας την Μαριάνθη λέγοντας πως δεν έχει ενσωματωθεί καλά στην ομάδα.

Έπειτα τον λόγο είχαν οι παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία. Η Άννα Μαρία έδειξε ως υποψήφιο τον Γιώργο Ταβλαδάκη ενώ ο Γιώργος Κορόμι τον Τριαντάφυλλο.

Αύριο τα αποτελέσματα...

Έξαλλος ο Ταβλαδάκης με την Άννα Μαρία - «Θα φανεί τι ψεύτρα είναι»

Η Άννα Μαρία Βέλλη έβγαλε υποψήφιος προς αποχώρηση με την ατομική της ασυλία τον Γιώργο Ταβλαδάκη και αυτό ήρθε σε μια αντεπίθεση προς το μέρος της.

Ο νέος παίκτης της ομάδας των μπλε έμεινε έκπληκτος με την απόφαση της Άννα Μαρίας και μίλησε για στημένο παιχνίδι εις βάρος του. Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως όλο αυτό είναι σε συνενόηση με τον Τζέιμς Καφετζή.

Τέλος δήλωσε πως η Άννα Μαρία είναι ψεύτρα και αυτό θα φανεί στη πορεία του παιχνιδιού και θα το καταλάβει και ο κόσμος αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της.

Tα έβαλε ο Τριαντάφυλλος με τον Κόρο - «Θα μπορούσες να μου το έχεις πει, έτσι κάνουν οι φίλοι»

Σε έναν άγριο καβγά προχώρησαν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κορόμι στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον πρώτο να ενοχλείται από το γεγονός, ότι τέθηκε στη διάθεση του κοινού και να «εκτοξεύει» κατηγορίες.

Ο «Κόρο» ήταν ο νικητής στην ατομική ασυλία, με τον ίδιο να αναφέρει μπροστά σε συμπαίκτες και αντιπάλους, ότι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με δική του επιλογή, είναι ο τραγουδιστής. Ο τελευταίος νευρίασε, θεωρώντας το ως «πισώπλατη μαχαιριά» και άρχισε να μιλά στον φίλο του για τις νέες συμμαχίες.

Συγκεκριμένα, του είπε πως εκείνος, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Καρολίνα Καλύβα έχουν δημιουργήσει μια τριάδα, που δρα ύπουλα και στοχεύει μέσω της συμμαχίας τους να φτάσει μέχρι τον τελικό. «Θα μπορούσες να μου το έχεις πει, έτσι κάνουν οι φίλοι», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος στον «Κόρο».