Survivor 4: Ο Πάνος Καλίδης σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο λόγος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Πάνος Καλίδης σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι

Στο σημείο να σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς έχει φτάσει ο Πάνος Καλίδης από το Survivor 4, λόγω της συμπεριφοράς του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη που είναι υποψήφιος προ αποχώρηση, απέναντι του το τελευταίο διάστημα.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Πάνος Καλίδης βρισκόταν στον ειδικό χώρο για να ψηφίσει προτεινόμενο, έγραψε το όνομα του Νίκου, αναφέροντας το λόγο που το έκανε.

Survivor 4 Πάνος Καλίδης αποχώρηση

Το κλίμα στην παραλία της Μπλε ομάδας, είναι τόσο άσχημο που είπε ότι σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση να φύγει από το παιχνίδι καθώς έχει απογοητευτεί με την συμπεριφορά αρκετών των συμπαικτών του.

«Σε ψηφίζω γιατί έχω στοχοποιηθεί πάρα πολύ από την παρέα σας. Με έχετε κάνει και ντρέπομαι πάρα πολύ. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσω οικειοθελώς γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά εδώ» είπε στην κάμερα ο τραγουδιστής, που στη συνέχεια αιτιολόγησε την ψήφο του, λέγοντας πως μεταξύ αυτού και του Τζέιμς, ο τελευταίος αγωνιστικά είναι καλύτερος παίκτης.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Άλλαξε θέση ο Καλίδης ώστε να μην είναι δίπλα στον Νίκο Μπάρτζη

Αηδιασμένος ήταν ο Πάνος Καλίδης στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να αλλάζει θέση στη συγκέντρωση των παικτών μετά το αγώνισμα ασυλίας, προκειμένου να μην είναι στο πλευρό του Νίκου Μπάρτζη.

Το «ξεκατίνιασμα» στους «Μπλε» ήταν έντονο, τόσο πριν όσο και μετά το αγώνισμα ασυλίας, με τον Σάκη και τον Τζέιμς ειδικά να έχουν τεταμένες σχέσεις, ενώ ο Καλίδης επίσης μπήκε στο κάδρο των καβγάδων εξαιτίας του «καρφιού» που άφησε ο Καφετζής.

Τη στιγμή, που ο Γιώργος Λιανός συνομιλούσε με τους παίκτες των δύο ομάδων, ο Πάνος άλλαξε θέση, όπου βρισκόταν δίπλα στον Μπάρτζη, καθώς ως ξενερωμένος δεν ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του. Τη θέση του πήρε ο Σάκης Κατσούλης, με το στιγμιότυπο να κάνει εντύπωση στους «Κόκκινους», που δεν έχασαν παράλληλα ευκαιρία να αφήσουν νέα υπονοούμενα για τον Τζέιμς.