Survivor 4: Φώναξαν στον Πάνο Καλίδη και τον έβγαλαν εκτός αγωνίσματος για να νικήσουν

Απίστευτο σκηνικό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Φώναξαν στον Πάνο Καλίδη και τον έβγαλαν εκτός αγωνίσματος για να νικήσουν

Ένα απίστευτο σκηνικό είδαμε στο σημερινό αγώνα ασυλίας στο Survivor όταν το σκορ είχε φτάσει στο 9-9 και κρίνονταν όλα στον πόντο!

Εκεί λοιπόν είδαμε τον Αλέξη Παππά να ξεκινάει μια κουβέντα λέγοντας πως επειδή όλα κρίνονται στον έναν πόντο δεν πρέπει να παίξει ο Πάνος Καλίδης ο οποίος δεν είναι καλός αγωνιστικά ώστε να νικήσουν.

Ο Σάκης Κατσούλης υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή όμως βρήκε αντιμέτωπους την Άννα Μαρία και τον Τζέιμς οι οποίοι επέμεναν πως για να φάνε θα πρέπει να βάλουν να παίξει ένας καλός παίκτης. Μάλιστα ο τραγουδιστής έχει δηλώσει πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ένταση στην Μπλε ομάδα για τον Πάνο Καλίδη

Survivor 4 spoiler 9/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την δεύτερη ασυλία

Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω, πραγματικά. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor κέρδισαν οι Κόκκινοι, όπως σας είχα γράψει στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς, ατομική ασυλία πήρε η Άννα Μαρία Βέλλη, και στον τάκο από τους Μπλε που πήγαν συμβούλιο για να ψηφίσουν ήταν αναμενόμενο πως θα βγει ο Νίκος Μπάρτζης. Σήμερα, Τρίτη 9/3 έχουμε δεύτερο αγώνα ασυλίας και ξέρω από τώρα το χρώμα που κερδίζει.

Η αλήθεια είναι πως τα δυνατά χαρτιά των Κόκκινων: Μπόγδανος, Καρολίνα, Κόρομι και Κοψιδάς στον χθεσινό στίβο μάχης δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Ο Μπόγδανος σημείωσε και νίκη από τον Σάκη... Έχε χάρη, όμως, που στο στρατόπεδο των Μπλε οι δυνατότεροι παίκτες (Κατσούλης και Καφετζής) είχαν να ασχοληθούν με τα... προσωπικά τους θέματα. Καλά ρίξανε κι έναν καυγά μπροστά σε όλους, άλλο πράγμα... Τέλος πάντων...

Γενικά οι ισορροπίες στο νησί δεν πάνε πολύ καλά. Σίγουρα οι Μπλε έχουν διαλυθεί πλήρως αλλά... πιστέψτε με αν έρθει και μια ήττα ασυλίας στους Κόκκινους και πάνε συμβούλιο, θα δούμε κι εκεί να συμβαίνουν πραγματάκια.

Trailer η αλήθεια είναι 7:20 ακόμα και δεν έχουμε δει. Ο ΣΚΑΙ το έβγαζε από το προηγούμενο βράδυ συνήθως αλλά τώρα κάπου έχει σκαλώσει το πράγμα γιατί έλειπε ο Λιανός και πήγε όλο λίγο πίσω. Τέλος πάντων, όταν υπάρχει πληροφόρηση η αλήθεια είναι τι να το κάνουμε το trailer;

Σας τα είχα γράψει από εχθές, μοιρασμένες θα πάνε αυτή την εβδομάδα οι ασυλίες. Άρα Μπλε σήμερα... Και θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό γιατί μπορεί και να την γλιτώσει η "Αγία τριάδα"... Για να δούμε...