Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 trailer 10/3: "Ο Ντάφυ είναι σαν φίδι, διαστρεβλώνει τα πράγματα"

"Μετά το συμβούλιο έδειξε άλλον εαυτό, τον βλέπουμε ότι αλλάζει επικίνδυνα"

Survivor 4 trailer 10/3:
Survivor 10.03.2021 11:15
Από Έφη Εκίζογλου

Μετά το συμβούλιο του νησιού της Τρίτης τα πάντα έχουν αλλάξει στην Κόκκινη παραλία του Survivor και το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να χτυπήσει μεγαλύτερα νούμερα από το χθεσινό.

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα: Ντάφυ, Ταβλαδάκης, Μαριάνθη και Μπάρτζης και οι ισορροπίες έχουν αλλάξει για τα καλά και στις δυο ομάδες.

Νωρίτερα σήμερα, πριν καν κυκλοφορήσει το trailer σας αποκαλύψαμε πως μετά το συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος πλακώθηκε με όλους τους συμπαίκτες του και ειπώθηκαν πολύ άσχημα πράγματα. Κάτι που όπως φαίνεται θα επιβεβαιωθεί στο σημερινό επεισόδιο λίγο πριν τον αγώνα.

Από εκεί που ο Ντάφυ είχε την θέση του αγαπητού στην καλύβα, ήρθαν όλα τούμπα και όλοι είναι εναντίον του. Μην φοβάστε, αυτό δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την δημοτικότητά του αφού το κοινό τον κράτησε στο παιχνίδι κι αποχωρεί άλλος σήμερα (είναι οριστικό)!

Όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, λοιπόν, ο Ντάφυ θα σπάσει, θα κλάψει θα νιώσει απομονωμένος και όχι αδίκως... Πάμε πακέτο το κάναμε το Survivor, τέλος πάντων...

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο στίβος μάχης βλέπουμε δεν έχει σήμερα το νερό σαν βασικό στοιχείο. Έχει κλασικά πολλά εμπόδια, θέλει ταχύτητα και αντοχή και τα πάντα θα κριθούν στον στόχο.

Σε λίγο θα σας έχω και ποια ομάδα κερδίζει!

Να σημειωθεί ότι στο trailer δεν βλέπουμε καθόλου τι γίνεται στην καλύβα της Μπλε ομάδας που κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά μεταξύ των δυο υποομάδων. Μάλιστα, από νωρίς σήμερα σας έγραψα πως ο Καλίδης είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και δεν έκλεισε μάτι το βράδυ... Τέλος πάντων, θα τα δούμε όλα στο σημερινό επεισόδιο. Μέχρι τότε, όμως, δείτε το trailer.

Trailer από το σημερινό 10/3 επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - tweets: "Ήρθε πριν 2 εβδομάδες ο Ταβλαδάκης και την έχει δει δεύτερος Ντάνος"

Survivor 4: Τρυφερά τετ α τετ με Κατσούλη και Ελευθερίου;

Share