Survivor 4: Νικητές του επάθλου επικοινωνίας οι Μπλε

Με σκορ 10-7

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Νικητές του επάθλου επικοινωνίας οι Μπλε

Νικητές του επάθλου επικοινωνίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είναι οι Μπλε όπως και σας είχαμε ενημερώσει!

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες των κοντινών τους ανθρώπων και να επικοινωνήσουν με αυτόν τον τρόπο μαζί τους.

Η ομάδα που έχει διχαστεί κανονικά, αφού οι τσακωμοί πάνε και έρχονται, το βράδυ θα βρεθεί στο συμβούλιο του νησιού όπου ίσως αποχαιρετήσει κάποιο δικό της άτομο.

Η νίκη των μπλε

Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό (9/3) επεισδιο

Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν σε αρκετά δεινή θέση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, μιας και έχασαν την ασυλία και χρειάστηκε να ψηφίσουν κάποιον παίκτη τους. Η εκπομπή Love it, είχε όλα τα κομμένα πλάνα από την ψηφοφορία που ανέδειξε την Μαριάνθη.

Σχεδόν όλη η ομάδα, έδωσε τη Μαριάνθη. Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Καρολίνα Καλύβα, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Νικολέττα Μαυρίδη, ψήφισαν τη Μαριάνθη και κάπως έτσι σήμερα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση ο Καλίδης μετά τα χθεσινά

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στον αγώνα της δεύτερης ασυλίας, είδαμε μια απίστευτη ανατροπή. Οι Κόκκινοι ήταν ένα βήμα πριν τη νίκη και στο πιο κρίσιμο σημείο ο Πάνος Καλίδης προσποιήθηκε(;) ότι είχε πόνο στο πόδι και αποχώρησε από τον αγώνα δίνοντας την θέση του στον Ταβλαδάκη που έπαιξε απέναντι από τον Ασημακόπουλο και τελικά πήρε τον πόντο.

Από εκεί ξεκίνησε ένας απίστευτος εκνευρισμός στους Μπλε από την πλευρά της μιας υποομάδας, του Τζέιμς, που έλεγαν ότι κάνουν αυτά που κοροϊδεύουν και η Άννα Μαρία φώναζε γιατί δεν έδωσαν τον Πάνο για αποχώρηση αφού δεν προσφέρει αγωνιστικά.

Αυτή ήταν η αρχή του τέλους, αφού μετά το περιστατικό αυτό το παιχνίδι γύρισε και τελικά τη νίκη πήραν οι Μπλε με τον Γιώργο Κοψιδά να εξοργίζεται και να πετάει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε όλο αυτό, ωστόσο, ο Πάνος Καλίδης έμεινε με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει κουβέντα.

Ο Πάνος Καλίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, όπως έχουμε δει στο παιχνίδι. Χαμηλών τόνων, ακούει πολλά και μιλάει ελάχιστα όταν νιώθει πως φτάνει σε μεγάλο σημείο αδικίας. Μετά το χθεσινό περιστατικό στο αγώνισμα ασυλίας ο άνθρωπός μου από τον Άγιο Δομίνικο με ενημέρωσε ότι ο Πάνος Καλίδης είναι ριγμένος πολύ ψυχολογικά και γιατί κατάλαβε πως όντως η ομάδα του δεν τον στηρίζει καθόλου αγωνιστικά και τον θεωρεί πολύ πολύ κατώτερο αλλά και γιατί εκείνος έκανε κάτι τέτοιο.

Ο Πάνος Καλίδης συνειδητοποίησε ότι έκανε κάτι που στην πραγματική του ζωή, εκτός παιχνιδιού, δεν θα το έκανε πολύ γιατί ήταν μεγάλη αδικία και νιώθει σιγά σιγά ότι χάνει τον εαυτό του και είναι κάτι που άπειρες φορές έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για την ψυχολογία και τις αποφάσεις που θα πάρει. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα.